placeholder image
4

Quesadilla

(49)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Quesadilla er stekte tortillalefser fylt med det du måtte ønske. En god måte å bruke opp rester av kjøtt og grønnsaker på.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 feddhvitløksfedd
1 dlTINE Lettrømme 18 %
1 ssstrimlet rød paprika
½ stksquash i tynne skiver
2 ssTINE Meierismør
4 gtortillalefser (gjerne av fullkorn)
2 tsjalapenos
300 gNorvegia® Revet eller annen god revet ost
100 ggrønn salat

Slik gjør du det

    1. Finhakk hvitløk og bland godt inn i rømmen.
    2. Stek paprika og squash i smør og avkjøl litt. Pensle tortillalefsene med rømmedipp og legg på paprika, squash, jalapeños og revet ost.
    3. Brett tortillaen i to.
    4. Stek quesadillasene i en stekepanne i ca. 2 minutter på hver side. Server tortillaene nystekte og varme med en grønn salat til.

Tips:

Fylte quesadillas smaker like godt kalde som varme, og passer derfor perfekt i matpakken.

Kommentarer