Quesadilla

Quesadilla

6
  • Enkel
  • 15 min
Quesadilla er stekte tortillalefser fylt med det du måtte ønske. En god måte å bruke opp rester av kjøtt og grønnsaker på.

Ingredienser

2 fedd hvitløksfedd
1 dl TINE Lettrømme 18 %
1 ss strimlet rød paprika
½ stk squash i tynne skiver
2 ss TINE Meierismør
4 stk tortillalefser (gjerne av fullkorn)
2 ts jalapenos
300 g Norvegia® Revet eller annen god revet ost
100 g grønn salat

Slik gjør du det

    1. Finhakk hvitløk og bland godt inn i rømmen.
    2. Stek paprika og squash i smør og avkjøl litt. Pensle tortillalefsene med rømmedipp og legg på paprika, squash, jalapeños og revet ost.
    3. Brett tortillaen i to.
    4. Stek quesadillasene i en stekepanne i ca. 2 minutter på hver side. Server tortillaene nystekte og varme med en grønn salat til.
Tips

Fylte quesadillas smaker like godt kalde som varme, og passer derfor perfekt i matpakken.

Kommentarer

  • Audun

    1 år siden
    Jeg pleier å bruke potetlefser istedet for tortilla, og fyller med Jarlsbergost og rause mengder paprikapulver.

    Det blir kjempegodt :)

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Audun. Det høres fantastisk ut :) God matlaging til deg!

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat