Antall porsjoner
4
1. Rens kyllingen fri for ben. Skjær eller klipp kyllingkjøttet i mindre biter. Skjær vårløken i strimler. Hakk soltørkede tomater i biter og mos sammen med fetaost og creme fraiche.
2. Fres vårløken i smør i en stekepanne. Ha i kyllingkjøtt, creme fraiche, fetaost og soltørkede tomater. La det koke i noen minutter.
3. Hell av kraften og skyll bønnene i kaldt vann. La de renne godt av seg. Rør bønnene i kyllingblandingen. Fordel røren på tortillabrødene.
4. Del avocado, fjern stein og skall og skjær den i skiver. Legg avocado og salat på tortillalefsene. Rull sammen, gjerne som et kremmerhus.
5. Ta folie eller matpapir rundt, eller en hyssing. Da er de enklere å ta med seg ut på tur. Server gjerne cherrytomater til.
Tips
Kyllingwraps med bønner
Fristende wraps med kylling, bønner og avocado. Når du bruker romanosalat, holder de seg friske lenge. Perfekt i matpakken eller på tur.
I stedet for lefser, kan du bruke potetlomper.