Skip to main content

Kyllingwraps med bønner

Enkel
20min

Fristende wraps med kylling, bønner og avocado. Når du bruker romanosalat, holder de seg friske lenge. Perfekt i matpakken eller på tur.

4.3
(24)
Next ImageKyllingwraps med bønner

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.5 stk
grillet kylling
3 stk
vårløk
50 g
soltørket tomat
100 g
fetaost
400 g
kidneybønner
4 stk
store tortillalefse
1 stk
avokado
4 blad
romanosalat (romano)

Fremgangsmåte

  1. Rens kyllingen fri for ben. Skjær eller klipp kyllingkjøttet i mindre biter. Skjær vårløken i strimler. Hakk soltørkede tomater i biter og mos sammen med fetaost og creme fraiche.

  2. Fres vårløken i smør i en stekepanne. Ha i kyllingkjøtt, creme fraiche, fetaost og soltørkede tomater. La det koke i noen minutter.

  3. Hell av kraften og skyll bønnene i kaldt vann. La de renne godt av seg. Rør bønnene i kyllingblandingen. Fordel røren på tortillabrødene.

  4. Del avocado, fjern stein og skall og skjær den i skiver. Legg avocado og salat på tortillalefsene. Rull sammen, gjerne som et kremmerhus.

  5. Ta folie eller matpapir rundt, eller en hyssing. Da er de enklere å ta med seg ut på tur. Server gjerne cherrytomater til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

I stedet for lefser, kan du bruke potetlomper.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter