Kyllingwraps med bønner
Fristende wraps med kylling, bønner og avocado. Når du bruker romanosalat, holder de seg friske lenge. Perfekt i matpakken eller på tur.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 0.5 stykk grillet kylling
- 3 stykk vårløk
- 50 g soltørket tomat
- 100 g fetaost
- 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 1 ss TINE® Meierismør
- 400 g kidneybønner
- 4 stykk store tortillalefse
- 1 stykk avokado
- 4 blad romanosalat, (romano)
Slik gjør du
1
Rens kyllingen fri for ben. Skjær eller klipp kyllingkjøttet i mindre biter. Skjær vårløken i strimler. Hakk soltørkede tomater i biter og mos sammen med fetaost og creme fraiche.
2
Fres vårløken i smør i en stekepanne. Ha i kyllingkjøtt, creme fraiche, fetaost og soltørkede tomater. La det koke i noen minutter.
3
Hell av kraften og skyll bønnene i kaldt vann. La de renne godt av seg. Rør bønnene i kyllingblandingen. Fordel røren på tortillabrødene.
4
Del avocado, fjern stein og skall og skjær den i skiver. Legg avocado og salat på tortillalefsene. Rull sammen, gjerne som et kremmerhus.
5
Ta folie eller matpapir rundt, eller en hyssing. Da er de enklere å ta med seg ut på tur. Server gjerne cherrytomater til.
TipsI stedet for lefser, kan du bruke potetlomper.