Skinkerull med cottage cheese

Skinkerull med cottage cheese

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 10 min
Tortillalefse med cottage cheese og skinke. En morsom vri på formiddagsmaten.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ ss gressløk
3 ss kapers
3 dl TINE Mager Cottage Cheese eller vanlig
4 stk grove, myke tortillalefser
8 skiver kokt skinke
4 stk salatblader

Slik gjør du det

    1. Hakk gressløk. Bland kapers og gressløk i cottage cheesen. Fordel røren på tortillalefsene. Legg på skinke og salat.
    2. Rull lefsene sammen. Anrett skjær de pent på skrå rett før du skal servere dem.
Tips!

Du kan gjerne erstatte skinken med et annet pålegg, for eksempel pastrami, røkt kalkun, roastbeef, røkelaks eller røkt makrell.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Kristine

    10 måneder siden
    kan man bytte ut kapersen med noe annet? Er ikke så stor fan av det, hehe!

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      10 måneder siden
      Hei Kristine,

      Klart du kan bytte ut kapers med noe annet :) God matlaging!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat