Tortilla med kylling
Enkel•15 min min
Tortillalefser fylt med ferdig stekt kylling, blandet salat, revet Norvegia og hjemmelaget guacamole. Passer like godt til lunsj som til middag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 stkmyke tortillalefser
Guacamole:
-
2 stkavokado
-
4 sslimesaft
-
1 stkhvitløksfedd
-
1 stkgrønn chili
-
2 ssfrisk koriander
Fyll:
-
½ stkferdigstekt kylling
-
1 dlblandet salatblad
-
½ boksmais
-
200 gNorvegia® Revet
Ved servering (kan sløyfes):
-
1 stklime
Slik gjør du det
-
1
Lag gjerne guacamole først, slik at smakene får satt seg. Del hver avocado i to på langs, fjern steinene og ta ut fruktkjøttet med en skje. Del lime i to, og press ut saften. Finhakk hvitløksfedd, chili og koriander. Mos alt sammen med en gaffel. Sett til side.
Tips
La avocadosteinene ligge i guacamolen. Da holder den seg bedre.
Fylt tortilla:
-
2
Rens kylling og riv kjøttet i strimler. Smør guacamole på lefsene.
-
3
Fordel kylling, litt saltblader, mais og Revet Norvegia over. Trill/brett sammen. Server gjerne med limebåter til. Press saften på toppen.