Tortilla med kylling

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillalefser fylt med ferdig stekt kylling, blandet salat, revet Norvegia og hjemmelaget guacamole. Passer like godt til lunsj som til middag.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkmyke tortillalefser

Guacamole:

2 stkavokado
4 sslimesaft
1 stkhvitløksfedd
1 stkgrønn chili
2 ssfrisk koriander

Fyll:

½ stkferdigstekt kylling
1 dlblandet salatblad
½ boksmais
200 gNorvegia® Revet

Ved servering (kan sløyfes):

1 stklime

Slik gjør du det

  • Guacamole:

    1. Lag gjerne guacamole først, slik at smakene får satt seg. Del hver avocado i to på langs, fjern steinene og ta ut fruktkjøttet med en skje. Del lime i to, og press ut saften. Finhakk hvitløksfedd, chili og koriander. Mos alt sammen med en gaffel. Sett til side.
  • Fylt tortilla:

    1. Rens kylling og riv kjøttet i strimler. Smør guacamole på lefsene.
    2. Fordel kylling, litt saltblader, mais og Revet Norvegia over. Trill/brett sammen. Server gjerne med limebåter til. Press saften på toppen.

Tips:

Fyll tortillaslefsene med det du ønsker, for eksempel ost og skinke, egg og tunfisk, røkelaks og kremost eller reker.

Kommentarer

  Legg til kommentar