Kremostwraps

Kremostwraps

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Wraps med kyllingfilet, avocado og kremost. Kan serveres både til lunsj og middag, gjerne med en salat ved siden av.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
1 ts salt
½ ts pepper
1 stk avokado
½ stk rød paprika
1 beger TINE Kremgo’® Urter eller annen smak
4 stk tortillalefser , gjerne av fullkorn
2 ss TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

    1. Skjær kyllingfilet i strimler og stek i smør i panne. Dryss på litt salt og pepper.
    2. Del avocado i to. Fjern stein og skall, og skjær i båter. Rens og skjær paprika i strimler.
    3. Smør kremost på tortillaene, legg i strimler av kylling, paprika og avocado oppå.
    4. Brett tortillaen rundt og rull sammen. Server gjerne med en frisk salat ved siden av, så metter den enda mer.
Tips!

Fyll tortillaslefsene med det du ønsker, for eksempel ost og skinke, egg og tunfisk, røkelaks og kremost eller reker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat