
Kremostwraps
Enkel•15 min min
Wraps med kyllingfilet, avocado og kremost. Kan serveres både til lunsj og middag, gjerne med en salat ved siden av.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkkyllingfileter
-
1 ss
-
1 tssalt
-
½ tspepper
-
1 stkavokado
-
½ stkrød paprika
-
1 begerTINE® Kremgo® Urter eller annen smak
-
4 stktortillalefser , gjerne av fullkorn
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
Slik gjør du det
-
1
Skjær kyllingfilet i strimler og stek i smør i panne. Dryss på litt salt og pepper.
-
2
Del avocado i to. Fjern stein og skall, og skjær i båter. Rens og skjær paprika i strimler.
-
3
Smør kremost på tortillaene, legg i strimler av kylling, paprika og avocado oppå.
-
4
Brett tortillaen rundt og rull sammen. Server gjerne med en frisk salat ved siden av, så metter den enda mer.