Kyllingfajitas med chevre

Kyllingfajitas med chevre

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Velsmakende kyllingfajitas med smuldret chevre og valnøtter. Et godt alternativ til den etterhvert tradisjonelle «fredagstacoen».

Ingredienser

Antall porsjoner

kyllingfajitas:

500 g strimlet kyllingfileter
1 stk rød paprika
1 ss TINE Meierismør til steking
1 pose fajita kryddermiks
1 ½ ss honning
200 g Chevre Naturell Haukeli
50 g valnøtter
8 stk tortillalefser (gjerne av fullkorn)

Tilbehør:

3 ss frisk koriander
1 stk finskåret mango
2 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 150 °C.
    2. Stek kylling og paprika i smør til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett fajita kryddermiks. Senk varmen og ha i honning, geitost (chevre) og valnøtter.
    3. Varm tortillalefser innpakket i aluminiumfolie midt i stekeovnen i 8–10 minutter.
    4. Server kylling og paprika i lefsene. Strø over grovhakket koriander og server med finskåret mango og ruccola.
Tips!

Lag gjerne en hjemmelaget guacamole og server ved siden av.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat