Kyllingfajitas med chevre

Kyllingfajitas med chevre

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Velsmakende kyllingfajitas med smuldret chevre og valnøtter. Et godt alternativ til den etterhvert tradisjonelle «fredagstacoen».

Antall porsjoner

Ingredienser

kyllingfajitas:

500 g strimlet kyllingfileter
1 stk rød paprika
1 ss TINE Meierismør til steking
1 pose fajita kryddermiks
1 ½ ss honning
200 g Chevre Naturell Haukeli
50 g valnøtter
8 stk tortillalefser (gjerne av fullkorn)

Tilbehør:

3 ss frisk koriander
1 stk finskåret mango
2 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 150 °C.
    2. Stek kylling og paprika i smør til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett fajita kryddermiks. Senk varmen og ha i honning, geitost (chevre) og valnøtter.
    3. Varm tortillalefser innpakket i aluminiumfolie midt i stekeovnen i 8–10 minutter.
    4. Server kylling og paprika i lefsene. Strø over grovhakket koriander og server med finskåret mango og ruccola.
Tips!

Lag gjerne en hjemmelaget guacamole og server ved siden av.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat