Kyllingfajitas med chevre

(30)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Velsmakende kyllingfajitas med smuldret chevre og valnøtter. Et godt alternativ til den etterhvert tradisjonelle «fredagstacoen».

Antall porsjoner

Ingredienser

kyllingfajitas:

500 gstrimlet kyllingfileter
1 stkrød paprika
1 ssTINE Meierismør til steking
1 posefajita kryddermiks
1 ½ sshonning
200 gChevre Naturell Haukeli
50 gvalnøtter
8 stktortillalefser (gjerne av fullkorn)

Tilbehør:

3 ssfrisk koriander
1 stkfinskåret mango
2 dlruccola

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 150 °C.
    2. Stek kylling og paprika i smør til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett fajita kryddermiks. Senk varmen og ha i honning, geitost (chevre) og valnøtter.
    3. Varm tortillalefser innpakket i aluminiumfolie midt i stekeovnen i 8–10 minutter.
    4. Server kylling og paprika i lefsene. Strø over grovhakket koriander og server med finskåret mango og ruccola.

Tips:

Lag gjerne en hjemmelaget guacamole og server ved siden av.

Kommentarer

  Legg til kommentar