Wrap med laks

Wrap med laks

0
68
Enkel30 min
Dette er en rask favoritt for travle småbarnsforeldre som ønsker å få i poden mer fisk og grønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    tortillalefser , gjerne av fullkorn
  • ½ stk
    agurk
  • 3 stk
    tomater
  • 4 stk
    salatblader
  • 400 g
    laksefilet
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 ss
    solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
  • 6 ss

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C og pakk inn tortillalefser i aluminiumsfolie. Stek dem midt i ovnen i ca. 5 minutter.

  2. 2

    Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurk i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomat i båter.

  3. 3

    Skjær laksefilet i avlange strimler. Krydre strimlene med salt og pepper. Stek i olje i en stekepanne på middels sterk varme til de er gjennomstekt, 4–5 minutter.

  4. 4

    Smør tortillalefsene med rømme, kremost eller annen dressing. Fordel salat, tomat og agurk utover lefsene. Ha laksestrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.

Tips

Du kan godt erstatte laksefileten med andre typer fiskefilet, kyllingfilet eller biffstrimler.

Del denne oppskriften: