tablecloth-basil
Wrap med laks
(48)

Wrap med laks

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en rask favoritt for travle småbarnsforeldre som ønsker å få i poden mer fisk og grønnsaker.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stktortillalefser, gjerne av fullkorn
½ stkagurk
3 stktomater
4 stksalatblader
400 glaksefilet
½ tssalt
¼ tspepper
2 sssolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
6 ssTINE Lettrømme 18 %
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C og pakk inn tortillalefser i aluminiumsfolie. Stek dem midt i ovnen i ca. 5 minutter.
    2. Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurk i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomat i båter.
    3. Skjær laksefilet i avlange strimler. Krydre strimlene med salt og pepper. Stek i olje i en stekepanne på middels sterk varme til de er gjennomstekt, 4–5 minutter.
    4. Smør tortillalefsene med rømme, kremost eller annen dressing. Fordel salat, tomat og agurk utover lefsene. Ha laksestrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.
blue heart
Tips!

Du kan godt erstatte laksefileten med andre typer fiskefilet, kyllingfilet eller biffstrimler.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff