Wrap med laks

Wrap med laks

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en rask favoritt for travle småbarnsforeldre som ønsker å få i poden mer fisk og grønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk tortillalefser , gjerne av fullkorn
½ stk agurk
3 stk tomater
4 stk salatblader
400 g laksefilet
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
6 ss TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C og pakk inn tortillalefser i aluminiumsfolie. Stek dem midt i ovnen i ca. 5 minutter.
    2. Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurk i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomat i båter.
    3. Skjær laksefilet i avlange strimler. Krydre strimlene med salt og pepper. Stek i olje i en stekepanne på middels sterk varme til de er gjennomstekt, 4–5 minutter.
    4. Smør tortillalefsene med rømme, kremost eller annen dressing. Fordel salat, tomat og agurk utover lefsene. Ha laksestrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.
Tips!

Du kan godt erstatte laksefileten med andre typer fiskefilet, kyllingfilet eller biffstrimler.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat