
Wrap med laks
Enkel•30 min min
Dette er en rask favoritt for travle småbarnsforeldre som ønsker å få i poden mer fisk og grønnsaker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stktortillalefser , gjerne av fullkorn
-
½ stkagurk
-
3 stktomater
-
4 stksalatblader
-
400 glaksefilet
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 sssolsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
-
6 ss
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C og pakk inn tortillalefser i aluminiumsfolie. Stek dem midt i ovnen i ca. 5 minutter.
-
2
Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurk i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomat i båter.
-
3
Skjær laksefilet i avlange strimler. Krydre strimlene med salt og pepper. Stek i olje i en stekepanne på middels sterk varme til de er gjennomstekt, 4–5 minutter.
-
4
Smør tortillalefsene med rømme, kremost eller annen dressing. Fordel salat, tomat og agurk utover lefsene. Ha laksestrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.