Skip to main content

Wrap med laks

Enkel
30min

Dette er en rask favoritt for travle småbarnsforeldre som ønsker å få i poden mer fisk og grønnsaker.

4.2
(106)
Next ImageWrap med laks

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
tortillalefse, gjerne av fullkorn
0.5 stk
agurk
3 stk
tomat
4 stk
salatblad
400 g
laksefilet
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
solsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C og pakk inn tortillalefser i aluminiumsfolie. Stek dem midt i ovnen i ca. 5 minutter.

  2. Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurk i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomat i båter.

  3. Skjær laksefilet i avlange strimler. Krydre strimlene med salt og pepper. Stek i olje i en stekepanne på middels sterk varme til de er gjennomstekt, 4–5 minutter.

  4. Smør tortillalefsene med rømme, kremost eller annen dressing. Fordel salat, tomat og agurk utover lefsene. Ha laksestrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan godt erstatte laksefileten med andre typer fiskefilet, kyllingfilet eller biffstrimler.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter