Wrap med krydret kylling

Wrap med krydret kylling

Kommentarer 5
  • Enkel
  • 30 min
Smaksrik kyllingwrap med kremost. Enkelt og godt til hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk agurk
3 stk tomater
1 pose salatblad
4 stk tortillalefser
4 stk kyllingbryst
½ ts chilipulver
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 pakke TINE Kremgo’® Krydder eller annen god dressing

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurken i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomatene opp i båter.
    3. Pakk tortillalefser i aluminiumsfolie og stek dem på rist midt i ovnen i ca. 5 minutter.
    4. Skjær kyllingbryst i tynne strimler på langs. Krydre kyllingen med chilikrydder, salt og pepper.
    5. Sett en stekepanne på middels sterk varme og tilsett olje. Stek kjøttbitene til de er gjennomstekte, i 4–5 minutter.
    6. Smør kremost på tortillalefser. Fordel salatblader, tomat og agurk utover lefsene og ha de stekte kyllingstrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.
      Tips!

      Rød pesto er også godt på lefsene. Eller prøv TINE Kremost Original Urter eller en annen god kremost eller dressing.

Tips!

Her kan du fint erstatte kylling med nærmest hvilken som helst type kjøtt og fisk du måtte ha lyst på.

Kommentar

Kommentarer

  • Levi

    2 måneder siden
    Lett å lage :)

    Kommenter  (0)


  • Anne

    1 år siden
    Pass på hvor mye chillekrydder du har på, ellers kan det fort bli sterkt.

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Anne, Det er viktig å justere mengden chilipulver ettersom hvor glad man er i sterk mat :) God matlaging videre!

      Kommenter  (0)


  • Thore

    1 år siden
    Denne likte jeg!

    Kommenter  (3)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Takk for hyggelig tilbakemelding, Thore :) God sommer!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat