Skip to main content

Wrap med krydret kylling

Enkel
30min

Smaksrik kyllingwrap med kremost. Enkelt og godt til hele familien.

4.0
(221)

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.5 stk
agurk
3 stk
tomat
1 pose
salatblad
4 stk
tortillalefse
4 stk
kyllingbryst
0.5 ts
chilipulver
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
solsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 pakke
TINE® Kremgo® Krydder eller annen god dressing

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurken i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomatene opp i båter.

  3. Pakk tortillalefser i aluminiumsfolie og stek dem på rist midt i ovnen i ca. 5 minutter.

  4. Skjær kyllingbryst i tynne strimler på langs. Krydre kyllingen med chilikrydder, salt og pepper.

  5. Sett en stekepanne på middels sterk varme og tilsett olje. Stek kjøttbitene til de er gjennomstekte, i 4–5 minutter.

  6. Smør kremost på tortillalefser. Fordel salatblader, tomat og agurk utover lefsene og ha de stekte kyllingstrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.

    Tips

    Rød pesto er også godt på lefsene. Eller prøv TINE Kremost Original Urter eller en annen god kremost eller dressing.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Her kan du fint erstatte kylling med nærmest hvilken som helst type kjøtt og fisk du måtte ha lyst på.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter