tablecloth-basil
Wrap med krydret kylling
(122)

Wrap med krydret kylling

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smaksrik kyllingwrap med kremost. Enkelt og godt til hele familien.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stkagurk
3 stktomater
1 posesalatblad
4 stktortillalefser
4 stkkyllingbryst
½ tschilipulver
½ tssalt
¼ tspepper
2 sssolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 pakke TINE Kremgo’® Krydder eller annen god dressing
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurken i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomatene opp i båter.
    3. Pakk tortillalefser i aluminiumsfolie og stek dem på rist midt i ovnen i ca. 5 minutter.
    4. Skjær kyllingbryst i tynne strimler på langs. Krydre kyllingen med chilikrydder, salt og pepper.
    5. Sett en stekepanne på middels sterk varme og tilsett olje. Stek kjøttbitene til de er gjennomstekte, i 4–5 minutter.
    6. Smør kremost på tortillalefser. Fordel salatblader, tomat og agurk utover lefsene og ha de stekte kyllingstrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.
      blue heart
      Tips!

      Rød pesto er også godt på lefsene. Eller prøv TINE Kremost Original Urter eller en annen god kremost eller dressing.

blue heart
Tips!

Her kan du fint erstatte kylling med nærmest hvilken som helst type kjøtt og fisk du måtte ha lyst på.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff