Wrap med krydret kylling

(111)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smaksrik kyllingwrap med kremost. Enkelt og godt til hele familien.

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkagurk
3 stktomater
1 posesalatblad
4 stktortillalefser
4 stkkyllingbryst
½ tschilipulver
½ tssalt
¼ tspepper
2 sssolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 pakke TINE Kremgo’® Krydder eller annen god dressing
 Les kommentarer (4) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurken i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomatene opp i båter.
    3. Pakk tortillalefser i aluminiumsfolie og stek dem på rist midt i ovnen i ca. 5 minutter.
    4. Skjær kyllingbryst i tynne strimler på langs. Krydre kyllingen med chilikrydder, salt og pepper.
    5. Sett en stekepanne på middels sterk varme og tilsett olje. Stek kjøttbitene til de er gjennomstekte, i 4–5 minutter.
    6. Smør kremost på tortillalefser. Fordel salatblader, tomat og agurk utover lefsene og ha de stekte kyllingstrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.

      Tips:

      Rød pesto er også godt på lefsene. Eller prøv TINE Kremost Original Urter eller en annen god kremost eller dressing.

Tips:

Her kan du fint erstatte kylling med nærmest hvilken som helst type kjøtt og fisk du måtte ha lyst på.

Kommentarer

  Legg til kommentar