TINE Kremgo’® er friske, milde og smøremyke kremoster som passer bra til det meste, som pålegg eller smaksforsterker i matlagingen.
TINE Kremgo’® Krydder
TINE Kremgo’® Krydder egner seg godt som pålegg eller som smakshever i supper og sauser, og har en smidig og smørbar konsistens. TINE Kremgo’® - de originale kremostene fra TINE - har noe for enhver smak.
TINE Kremgo’® Lett Krydder
TINE Kremgo’® Lett Krydder er en lettere variant av den populære TINE Kremgo’® Krydder. Kremosten passer like godt på brødskiven og på knekkebrødet som på kjeks eller i ostekake. Lett varianten er fri for laktose.
TINE Kremgo`® passer i matlaging
-
Pannekaker med kremost og røkelaks
- Enkel
- 40 min
-
Pannekakewraps med thaibiff
- 40 min
-
Macaroni & cheese
- 15 min
-
Tortilla-rull med kikerter
- 40 min
-
Grillede grønnsaker med ostedressing
- Enkel
- 15 min
-
Cheesey squash-spaghetti
- 80 min
-
Pasta med bacon og kremost
- Enkel
- 15 min
-
Minipaier med kremost
- Enkel
- 50 min
-
Kremet pasta med spekeskinke
- 20 min
-
Kremostlaks på rotgrønnsaker
- 30 min
-
Fylt kyllingfilet med pastasalat
- 30 min
-
Blinis
- Enkel
- 120 min
-
Pasta med brokkoli, kremost og blåmugg
- Enkel
- 20 min
-
Spagetti med kylling og spinat i ostesaus
- 30 min
TINE Kremgo`® passer til baking
-
Grunnoppskrift ostekake
- Middels
- 40 min
-
Red velvet cake
- Enkel
- 60 min
-
Ostekake i porsjonsglass
- Enkel
- 120 min
-
Enkle porsjonsostekaker
- Enkel
- 45 min
-
Søt minipizza
- Enkel
- 30 min
-
New York ostekake
- Enkel
- 140 min
-
Grove muffins med kremost
- Enkel
- 30 min
-
Oreokake
- Enkel
- 120 min
-
Oreo-cupcakes
- Enkel
- 50 min
-
Friends cheesecake - Amerikansk ostekake
- Middels
- 140 min
-
Ostekake med melkesjokolade
- Enkel
- 45 min
-
Ostekake med solbær
- Enkel
- 80 min
-
Pisket kremost med bær og hvit sjokolade
- Enkel
- 20 min
-
No bake-pai med peppermyntekrem
- Enkel
- 30 min
-
Brownies med kremost
- Enkel
- 60 min
-
Cupcakes med hvit sjokoladetopping
- Middels
- 25 min
TINE Kremgo`® passer til hverdags
Den gode, friske kremosten
Dette er TINE Kremgo’®