Fylte tortillalefser

Fylte tortillalefser

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Tortillalefser fylt med kalkunskinke, ost og Kremgo’®. Enklere enn dette kan nesten ikke snacks lages.

Ingredienser

Antall porsjoner

125 g TINE Kremgo’® Urter
8 stk store tortillalefser
1 stk vårløk
200 g Norvegia® Vellagret eller annen god hvitost
8 stk skiver av kalkunskinke eller annet kjøtt
1 ss TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

    1. Smør Kremgo’® jevnt på tortillalefsene.
    2. Finhakk vårløk og riv ost. Fordel kjøttpålegg, vårløk og ost på halvparten av lefsene. Legg de andre tortillalefsene oppå og trykk sammen.
    3. Stek noen minutter på hver side på medium varme i en stekepanne. Del i snipper og server.
Tips!

Du kan fylle lefsene med det du ønsker, for eksempel ost, spekeskinke og ruccola eller ost, kokt skinke og tomat.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat