Skip to main content

Fylte tortillalefser

Enkel
15min

Tortillalefser fylt med kalkunskinke, ost og Kremgo’®. Enklere enn dette kan nesten ikke snacks lages.

4.1
(94)
Next ImageFylte tortillalefser

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
store tortillalefse
1 stk
vårløk
200 g
Norvegia® Vellagret - fra ostehjul eller annen god hvitost
8 stk
skiver av kalkunskinke eller annet kjøtt
1 ss
TINE® Meierismør til steking

Fremgangsmåte

  1. Smør Kremgo’® jevnt på tortillalefsene.

  2. Finhakk vårløk og riv ost. Fordel kjøttpålegg, vårløk og ost på halvparten av lefsene. Legg de andre tortillalefsene oppå og trykk sammen.

  3. Stek noen minutter på hver side på medium varme i en stekepanne. Del i snipper og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan fylle lefsene med det du ønsker, for eksempel ost, spekeskinke og ruccola eller ost, kokt skinke og tomat.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter