
Crispy chicken american style
Crispy chicken er ekte amerikansk kosemat, særlig i sørstatene. En rask middag når du vil kose deg litt ekstra.

Ingredienser
Antall porsjoner
crispy chicken:
salat:
Fremgangsmåte
- 1
Del kyllingfilet i like store porsjonsstykker. Tørk kyllingbitene godt med papir.
- 2
Ha mel, paprikapulver, salt og pepper i en bolle. Vend kyllingbitene først i TINE® Crème Fraîche, deretter i melblandingen. La kyllingbitene ligge og hvile på en rist i 20 minutter.
- 3
Varm opp oljen til 160 °C i en stor kjele. Bruk termometer eller en treskje for å sjekke temperaturen. Når oljen bobler rundt skjeen, er den passe varm.
Tips
Ta dine forhåndsregler. Husk at varm olje kan antenne, så forlat aldri kjelen. Ha et lokk i nærheten, slik at du kan kvele varmen i tilfelle brann. Bruk aldri vann for å slukke!
- 4
Friter 3–4 kyllingbiter av gangen til de er gjennomstekte og sprø.
- 5
Bland sammen dipmiks og rømme i en skål.
- 6
Bland salat, tomat, løk og mais i en bolle. Server kyllingen med salat og dip.
Tips
Har du cornflakes i huset? Mange amerikanere bruker også knuste cornflakes i melblandingen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



