
Cornflakes-panert kyllingschnitzel
Saftig og sprøtt kyllingbryst, servert på en sunn salat er en deilig hverdagsrett som smaker godt uansett hvilken dag det er.

Ingredienser
Antall porsjoner
Kylling:
Salat:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C.
Kylling:
- 2
Bank ut kyllingbryst med en kjøtthammer, eller bruk en liten kjele. Krydre brystene med salt og pepper og vend i hvetemel.
- 3
Knus cornflakes til grovt pulver i en pose. Dypp kyllingbrystene i egg, og deretter i cornflakes.
- 4
Legg kyllingbrystene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca. 12 minutter, eller til de har fin farge og er gjennomstekte.
Dressing:
- 5
Pisk sammen rømme, sennep og honning i en bolle.
Salat:
- 6
Fordel salat, gulrot, løk, agurk og tomat på fire tallerkener. Skjær kyllingen i strimler, og server oppå salaten sammen med dressingen.
Tips
Hvis du er veldig sulten, kan du ha marinerte poteter eller kokt pasta i salaten.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

