Cornflakes-panert kyllingschnitzel

Cornflakes-panert kyllingschnitzel

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Saftig og sprøtt kyllingbryst, servert på en sunn salat er en deilig hverdagsrett som smaker godt uansett hvilken dag det er.

Antall porsjoner

Ingredienser

Kylling:

4 stk kyllingbryst
½ ts salt
¼ ts pepper
1 dl hvetemel
3 dl cornflakes
2 stk egg , sammenpiskede

Dressing:

2 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ss Dijonsennep
1 ss flytende honning

Salat:

4 blader hjertesalat , i brede strimler
1 stk gulrot , i tynne skiver
1 stk rødløk , i tynne skiver
½ stk agurk , i biter
3 stk tomater , i båter

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  1. Kylling:

    1. Bank ut kyllingbryst med en kjøtthammer, eller bruk en liten kjele. Krydre brystene med salt og pepper og vend i hvetemel.
    2. Knus cornflakes til grovt pulver i en pose. Dypp kyllingbrystene i egg, og deretter i cornflakes.
    3. Legg kyllingbrystene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca. 12 minutter, eller til de har fin farge og er gjennomstekte.
  2. Dressing:

    1. Pisk sammen rømme, sennep og honning i en bolle.
  3. Salat:

    1. Fordel salat, gulrot, løk, agurk og tomat på fire tallerkener. Skjær kyllingen i strimler, og server oppå salaten sammen med dressingen.
Tips!

Hvis du er veldig sulten, kan du ha marinerte poteter eller kokt pasta i salaten. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat