
Pulled chicken-burger med hummus
Her er det ikke spart på noe. Grillet kylling er forvandlet til en enkel variant av "pulled chicken" og servert med nordafrikanske smaker, hummus og friske grønnsaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Hummus
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Skyll kikertene godt, la renne av seg og kjør til mos i en blender med hvitløk, spisskummen, vann og olivenolje. Smak til med juice fra sitron, salt og pepper.
- 2
Riv kyllingkjøttet fra hverandre med en gaffel. Fres kyllingkjøttet raskt i en stekepanne med smør på middels høy varme. Tilsett salt, pepper, brunt sukker, spisskummen, knuste korianderfrø, finhakket hvitløk og chili og tomatbiter. Bland godt og stek et par minutter.
Tips
Hakk chili ved å dele den på langs. Skrap ut frøene med en skje og skjær i tynne strimler på langs. Skjær så i små biter på tvers.
- 3
Ha i olje og eddik og la frese et par minutter til. Vend inn finhakket aprikos, bladpersille og vårløk. Smak til med salt og pepper og juster med saft fra sitron.
- 4
Del rødløk i ringer og agurk og gulrot i staver. Legg et salatblad på hver hamburgerbrødbunn. Topp med kylling, rødløkringer og rømme. Server hummus og grønnsaker til.
Tips
Dette er flott restemat hvis du har stekt kylling fra dagen før. Del eller riv i biter. Du kan også bytte ut kylling med pulled pork.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


