
Kyllingsandwich med kremet eple- og kålsalat
En skikkelig god blings med kylling kan mette godt til middag. Kremet eple- og kålsalat er friskt og syrlig til. Her serveres det med sprøstekt bacon.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Eple-og kålsalat
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Sprøstek baconskiver i varm stekepanne, 3-4 minutter på hver side. Legg til side, og la trekke av seg på litt kjøkkenpapir.
Tips
Bacon kan også stekes i ovnen. Legg skivene utover en stekeplate dekket med bakepapir, og stek øverst i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
- 2
Stek kyllingbryst på begge sider i baconfettet og smør til gjennomstekt, ca. 10 minutter. La hvile i 5 minutter.
- 3
Bland kål, eple og gulrot med majones, rømme, eddik, sukker, salt og pepper. Smak til med sitronsaft, og eventuelt mer salt og pepper.
- 4
Rist brødskivene. Del kyllingfilet i skiver, og anrett på skivene med salat, bacon, eple- og kålsalat. Topp med epleskiver.
Tips
Skal du servere en sandwich til middag, er det fint å velge et skikkelig godt brød framfor hverdagskneipen. Se etter f.eks. fransk landbrød eller surdeigsbrød hos din lokale baker.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


