Yoghurtmarinert kylling med byggris
Enkel
30min
Yoghurt gjør kyllingen saftigere. Trer du kjøttet på grillspyd, blir dette fort en middagsfavoritt hos de minste.
4.1
(29)

Ingredienser
yoghurtmarinert kylling:
2 ss
frisk mynte, finhakket
¼ ts
pepper
½ ts
salt
½ ts
sukker
1 ss
sitronsaft
4 stk
kyllingfilet
byggris- og agurksalat:
200 g
byggris
1 ss
1 stk
agurk
½ stk
løk, i tynne skiver
2 stk
tomat, i båter
1 ss
olivenolje
½ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
yoghurtmarinert kylling:
Tips
Ønsker du en asiatisk vri på kyllingspydene, kan du bytte ut mynten med 1–2 teskjeer currypasta og servere ris og wokkede grønnsaker til.
byggris- og agurksalat:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Kyllingspydene kan tilberedes på grill i grillsesongen. Server gjerne med ris eller godt brød istedenfor byggris.




