placeholder image
2

Kyllinggryte med rosépepper

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask og enkel kremet kyllinggryte med smak av rosépepper.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

10 stkpoteter
400 gkyllingfileter
2 dlvann
2 tskalvefond eller kyllingbuljong
2 tssoyasaus
2 tshvetemel
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 10 %
½ tssalt
4 sshakkede krydderurter
3 ssknust rosépepper
1 poseblandet salat

Slik gjør du det

    1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
    2. Skjær kylling i strimler. Kok opp vann, fond og soyasaus. Legg i kjøttet og la det koke ved svak varme i ca. 5 minutter.
    3. Bland inn Crème Fraîche. La det koke opp igjen. Smak til med salt.
    4. Strø over hakkede krydderurter og rosépepper. Server med kokte poteter og salat.

Kommentarer