Kyllinggryte med rosépepper

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask og enkel kremet kyllinggryte med smak av rosépepper.

Antall porsjoner

Ingredienser

10 stkpoteter
400 gkyllingfileter
2 dlvann
2 tskalvefond eller kyllingbuljong
2 tssoyasaus
2 tshvetemel
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 10 %
½ tssalt
4 sshakkede krydderurter
3 ssknust rosépepper
1 poseblandet salat
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
    2. Skjær kylling i strimler. Kok opp vann, fond og soyasaus. Legg i kjøttet og la det koke ved svak varme i ca. 5 minutter.
    3. Bland inn Crème Fraîche. La det koke opp igjen. Smak til med salt.
    4. Strø over hakkede krydderurter og rosépepper. Server med kokte poteter og salat.
 Les kommentarer (2)

Kommentarer

  Legg til kommentar