Kyllinggryte med rosépepper
Enkel
25min
Rask og enkel kremet kyllinggryte med smak av rosépepper.
4.0
(30)

Ingredienser
Porsjoner
10 stk
potet
400 g
kyllingfilet
2 dl
vann
2 ts
kalvefond eller kyllingbuljong
2 ts
soyasaus
2 ts
hvetemel
½ ts
salt
4 ss
hakkede krydderurt
3 ss
knust rosépepper
1 pose
blandet salat
Slik gjør du
- 1
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
- 2
Skjær kylling i strimler. Kok opp vann, fond, hvetemel og soyasaus. Legg i kjøttet og la det koke ved svak varme i ca. 5 minutter.
- 3
Bland inn TINE® Crème Fraîche. La det koke opp igjen. Smak til med salt.
- 4
Strø over hakkede krydderurter og rosépepper. Server med kokte poteter og salat.
Trykk for å vurdere oppskriften