Kyllinggryte med rosepepper

Kyllinggryte med rosépepper

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 25 min
Rask og enkel kremet kyllinggryte med smak av rosépepper.

Ingredienser

Antall porsjoner

10 stk poteter
400 g kyllingfileter
2 dl vann
2 ts kalvefond eller kyllingbuljong
2 ts soyasaus
2 ts hvetemel
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 10 %
½ ts salt
4 ss hakkede krydderurter
3 ss knust rosépepper
1 pose blandet salat

Slik gjør du det

    1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
    2. Skjær kylling i strimler. Kok opp vann, fond og soyasaus. Legg i kjøttet og la det koke ved svak varme i ca. 5 minutter.
    3. Bland inn Crème Fraîche. La det koke opp igjen. Smak til med salt.
    4. Strø over hakkede krydderurter og rosépepper. Server med kokte poteter og salat.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Oyvind

    9 måneder siden
    Fremgangsmåte er ikke veldig beskrivende jeg var veldig usikker på når hvetemel skulle tilsettes å tilsatte dette mens buljong, vann & soyasaus kokte å da ble det hele bare klumpete, det er heller ikke nok veske til at man kan koke kyllingen jeg tilsatte 2 dl ekstra vann, krydderurter er også så mangt.

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      9 måneder siden
      Hei Øyvind,

      Takk for tilbakemeldingen din :) Vi melder dette videre til utviklerne av oppskrifter og de vil justere den innen kort tid.

      God matlaging!

      Kommenter  (0)


  • Marianne

    4 år siden
    er det riktig med 2 ts utblandet buljong, er ikke det litt lite?!

    Kommenter  (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei! Det har du helt rett i, Marianne. Takk for tilbakemeldingen. En buljongterning som blandes med vannet i ingredienslisten er passe :) God middag!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat