Kyllinggryte med rosepepper

Kyllinggryte med rosépepper

6
21
Enkel25 min
Rask og enkel kremet kyllinggryte med smak av rosépepper.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 10 stk
    poteter
  • 400 g
    kyllingfileter
  • 2 dl
    vann
  • 2 ts
    kalvefond eller kyllingbuljong
  • 2 ts
    soyasaus
  • 2 ts
    hvetemel
  • 2 dl
  • ½ ts
    salt
  • 4 ss
    hakkede krydderurter
  • 3 ss
    knust rosépepper
  • 1 pose
    blandet salat

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.

  2. 2

    Skjær kylling i strimler. Kok opp vann, fond og soyasaus. Legg i kjøttet og la det koke ved svak varme i ca. 5 minutter.

  3. 3

    Bland inn Crème Fraîche. La det koke opp igjen. Smak til med salt.

  4. 4

    Strø over hakkede krydderurter og rosépepper. Server med kokte poteter og salat.

Del denne oppskriften: