Skip to main content

Kyllinggryte med rosépepper

Enkel
25min

Rask og enkel kremet kyllinggryte med smak av rosépepper.

4.0
(30)
Next ImageKyllinggryte med rosépepper

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

10 stk
potet
400 g
kyllingfilet
2 dl
vann
2 ts
kalvefond eller kyllingbuljong
2 ts
soyasaus
2 ts
hvetemel
0.5 ts
salt
4 ss
hakkede krydderurt
3 ss
knust rosépepper
1 pose
blandet salat

Fremgangsmåte

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.

  2. Skjær kylling i strimler. Kok opp vann, fond, hvetemel og soyasaus. Legg i kjøttet og la det koke ved svak varme i ca. 5 minutter.

  3. Bland inn TINE® Crème Fraîche. La det koke opp igjen. Smak til med salt.

  4. Strø over hakkede krydderurter og rosépepper. Server med kokte poteter og salat.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter