Kyllinggryte med rosepepper

Kyllinggryte med rosépepper

4
  • Enkel
  • 25 min
Rask og enkel kremet kyllinggryte med smak av rosépepper.

Ingredienser

10 stk poteter
400 g kyllingfileter
2 dl vann
2 ts kalvefond eller kyllingbuljong
2 ts soyasaus
2 ts hvetemel
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 10 %
½ ts salt
4 ss hakkede krydderurter
3 ss knust rosépepper
1 pose blandet salat

Slik gjør du det

    1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
    2. Skjær kylling i strimler. Kok opp vann, fond og soyasaus. Legg i kjøttet og la det koke ved svak varme i ca. 5 minutter.
    3. Bland inn Crème Fraîche. La det koke opp igjen. Smak til med salt.
    4. Strø over hakkede krydderurter og rosépepper. Server med kokte poteter og salat.

Kommentarer

  • Oyvind

    1 år siden
    Fremgangsmåte er ikke veldig beskrivende jeg var veldig usikker på når hvetemel skulle tilsettes å tilsatte dette mens buljong, vann & soyasaus kokte å da ble det hele bare klumpete, det er heller ikke nok veske til at man kan koke kyllingen jeg tilsatte 2 dl ekstra vann, krydderurter er også så mangt.

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Øyvind,

      Takk for tilbakemeldingen din :) Vi melder dette videre til utviklerne av oppskrifter og de vil justere den innen kort tid.

      God matlaging!

       (0)


  • Marianne

    5 år siden
    er det riktig med 2 ts utblandet buljong, er ikke det litt lite?!

     (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Hei! Det har du helt rett i, Marianne. Takk for tilbakemeldingen. En buljongterning som blandes med vannet i ingredienslisten er passe :) God middag!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat