Kyllinggryte med rosépepper
Enkel•25 min min
Rask og enkel kremet kyllinggryte med smak av rosépepper.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
10 stkpoteter
-
400 gkyllingfileter
-
2 dlvann
-
2 tskalvefond eller kyllingbuljong
-
2 tssoyasaus
-
2 tshvetemel
-
2 dl
-
½ tssalt
-
4 sshakkede krydderurter
-
3 ssknust rosépepper
-
1 poseblandet salat
Slik gjør du det
-
1
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
-
2
Skjær kylling i strimler. Kok opp vann, fond, hvetemel og soyasaus. Legg i kjøttet og la det koke ved svak varme i ca. 5 minutter.
-
3
Bland inn Crème Fraîche. La det koke opp igjen. Smak til med salt.
-
4
Strø over hakkede krydderurter og rosépepper. Server med kokte poteter og salat.