
Appelsinkylling
Herlig oppskrift på kyllingbryst og saus med orientalsk smak av sitrus og chili. Crème Fraîche demper den litt sterke smaken.

Ingredienser
Antall porsjoner
Saus:
kyllingfilet:
Fremgangsmåte
- 1
Vask appelsin og sitron godt, og skjær av skallet med en potetskreller. Skjær skallet i fine, tynne strimler. Press ut saften.
- 2
Kok opp skall, saft, Crème Fraîche, smuldret buljongterning, soya, rosiner og sambal oelek i en kjele.
kyllingfilet:
- 3
Salt kyllingfilet og brun dem på begge sider i smør i en stekepanne sammen med purreløk. Legg dem over i sausen.
- 4
La kyllingen trekke på svak varme i ca. 10 minutter. Strø over hakket persille.
- 5
Er sausen tynn, kan du jevne den med litt maisenna. Server appelsinkylling med hakket vårløk og appelsinbåter.
Tips
I stedet for sambal oelek, som er en sterk chilipasta, kan du bruke vanlig karri. Smak deg frem.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



