
Kylling tandoori
Oppskrift på den kjente og sterke indiske matretten Chicken Tandoori. Pefekt sammen med raita, naanbrød og ris.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Legg kyllingfilet i en skål.
- 2
Bland yoghurt med ingefær, finhakket hvitløk, garam masala, kajennepepper, gurkemeie, chilipulver og salt.
- 3
Hell yoghurtblandingen over kyllingen og dekk med folie. Marinér gjerne kjøttet i 3–4 timer, eller aller helst natten over.
- 4
Sett stekeovnen på 200 °C, eller start grillen, dersom du velger å bruke den.
- 5
Legg kyllingfiletene i en langpanne med aluminiumsfolie i bunnen. Stek kylling tandoori i nederste del av ovnen i 30–40 minutter.
- 6
Kok ris etter anvisningen på pakken.
- 7
Varm naanbrød etter anvisningen på pakken.
- 8
Server kyllingen med naanbrød og ris.
Tips
Matyoghurt smaker også godt til denne retten.
Tips
Legg gjerne kyllingen i marinade kvelden før, så får kjøttet ekstra god smak.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

