
Kylling curry
Kylling og karri er en smakfull kombinasjon. Her er en variant av den velkjente indiske kyllingretten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Saus:
Tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
- 2
Tørk av og skjær kyllingfilet i strimler. Stek dem ganske raskt i smør til de er gyllenbrune, i 4–5 min. Pass på varmen slik at smøret ikke blir brunt eller brent. Ta kyllingstrimlene ut av pannen.
- 3
Ha smør og hvitløk i stekepannen. Visp inn karri, salt, tomatpuré, ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. Gi sausen et godt oppkok.
- 4
Titsett kyllingstrimlene og la dem bli forsiktig gjennomvarme i sausen. Dryss over fersk koriander eller bladpersille.
- 5
Skjær paprika, tomat og agurk i biter og bland med risen til en salat. Server til kyllingen.
Tips
Naanbrød og raita passer perfekt til karrikylling.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


