Antall porsjoner
4
1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
2. Tørk av og skjær kyllingfilet i strimler. Stek dem ganske raskt i smør til de er gyllenbrune, i 4–5 min. Pass på varmen slik at smøret ikke blir brunt eller brent. Ta kyllingstrimlene ut av pannen.
3. Ha smør og hvitløk i stekepannen. Visp inn karri, salt, tomatpuré, ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. Gi sausen et godt oppkok.
4. Titsett kyllingstrimlene og la dem bli forsiktig gjennomvarme i sausen. Dryss over fersk koriander eller bladpersille.
5. Skjær paprika, tomat og agurk i biter og bland med risen til en salat. Server til kyllingen.
Tips
Kylling curry
Kylling og karri er en smakfull kombinasjon. Her er en variant av den velkjente indiske kyllingretten.
Naanbrød og raita passer perfekt til karrikylling.