
Tomatraita, Avocadosaus og Pepperrotsaus
Tre spennende sauser til grillmat og på tapas- eller koldtbordet. Passer godt til både kjøtt og fisk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Tomatraita
Avocadosaus
Pepperrotsaus
Fremgangsmåte
- 1
Hakk tomaten og bland sammen alle ingrediensene til raitaen. Den smaker spesielt godt til fiskeburgere og hamburgere, og selvfølgelig indiske retter.
- 2
Del avocadoene og ta bort steinene. Ta ut fruktkjøttet med en skje. Bland avocado med limesaft og -skall, gjerne i foodprocessor. Tilsett hvitløk og yoghurt. Kjør til en glatt puré. Smak til med salt. Avocadosausen smaker nydelig til chips eller grillet fisk.
- 3
Bland yoghurt med sennep, revet pepperrot og salt. La sausen stå og trekke ca. 1 time før servering. Godt til alle lakseretter, gravet, marinert, grillet eller kokt.
Tips
Hvis du lar avcadosteinen ligge i sausen frem til servering, holder den bedre på den friske, innbydende grønnfargen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



