Skip to main content

Kryddersmør

Enkel
10min

Kryddersmør passer til det meste, spesielt til grillmat og bakte poteter. Det er enkelt og morsomt å lage selv, og det holder i kjøleskapet i 2-3 uker.

3.8
(99)
Next ImageKryddersmør

Ingredienser

Antall porsjoner

3

Hvitløksmør

250 g
2 stk
hvitløksfedd
4 ss
finhakket persille

Chilismør

250 g
1 stk
rød chili
2 ss
chilisaus

Peppersmør

250 g
2 ss
rosépepper
2 ss
grønn pepper

Fremgangsmåte

Hvitløksmør

  1. Finhakk hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Chilismør

  1. Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Peppersmør

  1. Bland mykrørt smør med rosépepper. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Kryddersmør er en super gave å gi bort, spesielt i grillsesongen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter