Kryddersmør
Kryddersmør passer til det meste, spesielt til grillmat og bakte poteter. Det er enkelt og morsomt å lage selv, og det holder i kjøleskapet i 2-3 uker.
Enkel•10 min•3 personer
Ingredienser
Hvitløksmør
- 250 g mykrørt TINE® Meierismør
- 2 stykk hvitløksfedd
- 4 ss finhakket persille
Chilismør
- 250 g mykrørt TINE® Meierismør
- 1 stykk rød chili
- 2 ss chilisaus
Peppersmør
- 250 g mykrørt TINE® Meierismør
- 2 ss rosépepper
- 2 ss grønn pepper
Slik gjør du
Hvitløksmør
1
Finhakk hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.
Chilismør
1
Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.
Peppersmør
1
Bland mykrørt smør med rosépepper. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.
TipsKryddersmør er en super gave å gi bort, spesielt i grillsesongen.