Dressing med sitron og dill

Dressing med sitron og dill

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
En rømmedressing med sitron og dill passer godt til kjøtt eller fisk. Butikkene bugner av ferdige sauser og dressinger, men det er veldig enkelt og litt morsommere å lage de selv. Rømmedressingen kan også brukes som urtedip, til f.eks. å dippe gulrøtter, slangeagurk, sukkererter eller stangselleri.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl TINE Lettrømme 10 % eller annen rømme eller kesam
½ stk sitron revet skall og saft av
½ ts salt
½ ts sukker
1 ss finhakket frisk dill

Slik gjør du det

    1. Finhakk dill og press sitronen. Bland alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper. Dressingen smaker best når den har stått og trukket en stund, ca. ½ - 1 time.
Tips!

TINE har en rekke produkter som passer godt sammen med grillmaten. Prøv for eksempel TINE Matyoghurt Tzatziki.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat