Frisk dressing med Cottage Cheese og sitron
Cottage Cheese med sin litt syrlig smak egner seg svært godt i dressinger og passer både til kjøtt, fisk og salat.
Enkel•5 min•8 personer
Ingredienser
- 1 beger TINE® Cottage Cheese Original, à 250 gram
- 1 dl Kesam® Mager Naturell
- 1 stykk presset hvitløksfedd
- 1 ss presset sitronsaft
- 1 ts revet sitronskall
- 0.5 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 1 dl finrevet parmesan
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts kvernet sort pepper
- 2 ss finhakket frisk bladpersille
Slik gjør du
1
Blend sammen Cottage Cheese, Kesam, hvitløk, sitron, sitronskall og melk til en glatt dressing.
2
Rør inn parmesan og finhakket bladpersille, smak til med salt og pepper.
TipsFrisk basilikum, mynte eller gressløk smaker også godt i dressingen.