Frisk dressing med Cottage Cheese og sitron

Frisk dressing med Cottage Cheese og sitron

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 5 min
Cottage Cheese med sin litt syrlig smak egner seg svært godt i dressinger og passer både til kjøtt, fisk og salat.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 beger TINE Cottage Cheese Original à 250 gram
1 dl Kesam® Mager Naturell
1 stk presset hvitløksfedd
1 ss presset sitronsaft
1 ts revet sitronskall
½ dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 dl finrevet parmesan
½ ts salt
½ ts kvernet sort pepper
2 ss finhakket frisk bladpersille

Slik gjør du det

    1. Blend sammen Cottage Cheese, Kesam, hvitløk, sitron, sitronskall og melk til en glatt dressing.
    2. Rør inn parmesan og finhakket bladpersille, smak til med salt og pepper.
Tips!

Frisk basilikum, mynte eller gressløk smaker også godt i dressingen.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat