
Pannekaker med Cottage Cheese og spinat
Enkel•40 min min
Ingredienser
Antall stykker
-
2 stkegg
-
1 dl
-
2 dl
-
2 dlhvetemel
-
1 dlhavregryn
-
4 dlfrossen spinat
-
½ tsbakepulver
-
½ tsmuskat
-
½ tssalt
Fyll
-
4 stkkjøttpølser av kylling og kalkun
-
2 ss
-
1 posefrosne erter
-
10 stkcherrytomater
-
1 stkrødløk
-
1 stkhjertesalat
-
1 beger
Slik gjør du det
-
1
Tin spinat og klem ut en del av væsken. Pisk egg, mel og Cottage Cheese godt.
-
2
Rør inn spinat, mel, havregryn, bakepulver, muskat og salt. Rør til en glatt røre. La stå å svelle i 20 minutter.
-
3
Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en sleiv eller øse til å helle i røre og lag små lapper. Stek pannekakene på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekakene og stek omtrent like lenge på den andre siden.
-
4
Skjær løk i tynne båter og stek i smør til myk, ca. 2 minutter. Del pølser i skiver og stek med til de er gylne, ca. 4 minutter.
Tips
Bytt gjerne ut pølsene med kyllingfilet, storfekjøtt eller svin.
-
5
Vend inn erter og cherrytomater og stek et par minutter til eller til ertene er akkurat gjennom varme. Server blandingen på toppen av pannekakene med salat og rømme.