Ostepannekaker
Enkel
40min
Tykke, saftige pannekaker med ost som egner seg både til middag og i matpakken. Her er de toppet med klassisk tilbehør som sennep og skinke.
4.2
(21)

Ingredienser
50 g
2.5 dl
3 stk
egg
3 dl
hvetemel
1 ½ ts
bakepulver
½ ts
salt
Til servering
2 ts
Dijonsennep
5 dl
salatblanding
8 skiver
skinke
12 stk
cherrytomat
0.5 dl
basilikum, grovhakket
Slik gjør du
Tips
Ønsker du mer smak kan du velge en kraftig ost som for eksempel Jarlsberg eller Ekstra Vellagret Norvegia. Du kan også smuldre blåmuggost i røren og servere pannekakene med pære og honning.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Ostepannekakene kan også brukes som «pizza» og toppes med for eksempel tomatsaus, skinke og basilikum.





