
Indiske søtpotetpannekaker med kylling
En spennende vri på pannekaker med søtpotet og krydder med smak av India. Grillet kylling og avokado gjør dette til et mettende måltid.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Skrell, del og kok søtpotetene myke i vann. Hell av vannet og mos potetene med smør.
Tips
Om du baker søtpotetene i ovnen med smør får de en enda søtere smak som er godt egnet i pannekaker.
- 2
Avkjøl noe og pisk inn egg. Tilsett mel, bakepulver, karri, spisskummen, salt og melk og rør til en jevn blanding.
- 3
Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en sleiv eller øse til å helle i røre og lag små lapper. Stek pannekakene på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekakene og stek omtrent like lenge på den andre siden.
- 4
Riv den ferdiggrillede kyllingen i biter. Rør yoghurt med spisskummen og del avokado og agurk i skiver. Finsnitt vårløk og server gjerne alt i små skåler. Topp pannekakene med kylling, grønnsaker og yoghurtsaus.
Tips
Pannekakerøren med søtpotet kan gjerne fryses og senere tines opp i mikrobølgeovn.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


