Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Koreanske pannekaker med svin

Enkel
40min

Grønnsaker bidrar til å gjøre disse asiatiske pannekakene ekstra saftige og gode. Toppet med svinekjøtt og hoisinsaus er de perfekte til middag.

4
(62)
Koreanske pannekaker med svin

Ingredienser

½ stk
squash
1 stk
gulrot
5 stk
vårløk
1 stk
egg
2 dl
vann
3 dl
hvetemel
½ ts
salt

Topping

400 g
strimlet svinefilet
2 stk
hvitløksfedd
1 ss
ingefær, finrevet
3 ss
hoisinsaus
1 stk
chili, uten frø

Til servering

3 dl
rødkål, strimlet
3 dl
kinakål, strimlet
2 ss
sesamfrø
1 stk
chili, uten frø
1 stk
lime
4 ss
hoisinsaus

Slik gjør du

  1. Tips

    Sett gjerne ovnen på 100 °C og oppbevar pannekakene tildekket der mens resten stekes.

Tips

Tynner du ut røren med litt ekstra vann, kan du steke pannekakene store og tynne slik at de kan rulles med fyll.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter