
Pannekakewraps med thaibiff
En asiatisk vri på den klassiske pannekaken. Pannekakene er fylt med saftig biffkjøtt og kremost.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fyll
Fremgangsmåte
- 1
Pisk egg med melk og bland inn mel og salt. Visp til en klumpfri røre og la svelle på benken i 20 minutter.
- 2
Grovhakk vårløk og smelt smør. Rør inn i røren.
- 3
Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.
Tips
Sett gjerne ovnen på 100 °C og oppbevar pannekakene tildekket der mens resten stekes.
- 4
Hakk hvitløk, chili (uten frø) og ingefær og fres i smør på høy varme i en panne i 30 sekunder. Tilsett biffkjøtt og fres i ca. 3 minutter.
- 5
Ha i soyasaus, fiskesaus og sukker og la frese et par minutter. Del paprika i biter, finstrimle kinakål og vårløk og vend inn med sesamfrø.
- 6
Smør pannekakene med kremost og fyll med thaibiff. Press over litt lime før servering.
Tips
Tilsett gjerne flere grønnsaker som gulrot, reddiker, sukkererter eller løk. Og om du liker sterk mat er det bare å øke chilimengden.