Pannekakewraps med thaibiff
Enkel•40 min min
Ingredienser
Antall stykker
-
2 stkegg
-
4 dl
-
3 dlhvetemel
-
½ tssalt
-
4 stkvårløk
-
50 g
Fyll
-
1 ss
-
1 stkhvitløksfedd
-
1 ssingefær , finhakket
-
1 stkchili
-
400 gbiffstrimler
-
3 sssoyasaus
-
2 ssfiskesaus
-
1 tssukker
-
1 stkrød paprika
-
½ stkkinakål
-
3 stkvårløk
-
2 sssesamfrø
-
125 g
-
1 stklime
Slik gjør du det
-
1
Pisk egg med melk og bland inn mel og salt. Visp til en klumpfri røre og la svelle på benken i 20 minutter.
-
2
Grovhakk vårløk og smelt smør. Rør inn i røren.
-
3
Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.
Tips
Sett gjerne ovnen på 100 °C og oppbevar pannekakene tildekket der mens resten stekes.
-
4
Hakk hvitløk, chili (uten frø) og ingefær og fres i smør på høy varme i en panne i 30 sekunder. Tilsett biffkjøtt og fres i ca. 3 minutter.
Hvordan rense en chili
-
5
Ha i soyasaus, fiskesaus og sukker og la frese et par minutter. Del paprika i biter, finstrimle kinakål og vårløk og vend inn med sesamfrø.
-
6
Smør pannekakene med kremost og fyll med thaibiff. Press over litt lime før servering.