Pannekakewraps med thaibiff

Pannekakewraps med thaibiff

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
En asiatisk vri på den klassiske pannekaken. Pannekakene er fylt med saftig biffkjøtt og kremost.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk egg
4 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
3 dl hvetemel
½ ts salt
4 stk vårløk
50 g TINE Meierismør

Fyll

1 ss TINE Meierismør
1 stk hvitløksfedd
1 ss ingefær , finhakket
1 stk chili
400 g biffstrimler
3 ss soyasaus
2 ss fiskesaus
1 ts sukker
1 stk rød paprika
½ stk kinakål
3 stk vårløk
2 ss sesamfrø
1 beger TINE Kremgo’® Naturell
1 stk lime

Slik gjør du det

    1. Pisk egg med melk og bland inn mel og salt. Visp til en klumpfri røre og la svelle på benken i 20 minutter.
    2. Grovhakk vårløk og smelt smør. Rør inn i røren.
    3. Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.
      Tips!

      Sett gjerne ovnen på 100 °C og oppbevar pannekakene tildekket der mens resten stekes.

    4. Hakk hvitløk, chili (uten frø) og ingefær og fres i smør på høy varme i en panne i 30 sekunder. Tilsett biffkjøtt og fres i ca. 3 minutter.
      Hvordan rense en chili:
    5. Ha i soyasaus, fiskesaus og sukker og la frese et par minutter. Del paprika i biter, finstrimle kinakål og vårløk og vend inn med sesamfrø.
    6. Smør pannekakene med kremost og fyll med thaibiff. Press over litt lime før servering.
Tips!

Tilsett gjerne flere grønnsaker som gulrot, reddiker, sukkererter eller løk. Og om du liker sterk mat er det bare å øke chilimengden.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat