Lakseburger med Cottage Cheese og sweet chilidressing

Lakseburger med Cottage Cheese og sweet chilidressing

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En saftig lakseburger lager du på kort tid, servert med en søt chilidressing har du kanskje sommerens grillfavoritt!

Ingredienser

Antall porsjoner

750 g laksefilet uten skinn
1 ts salt
150 g TINE Cottage Cheese Original
1 stk stort egg
½ stk rød chili uten frø
1 stk hvitløksfedd , grovhakket
½ ts sitronpepper
1 ss finhakket gressløk
8 stk hamburgerbrød

Sweet Chili dressing

2 dl Kesam® Original
½ dl Sweet Chili saus

Salat

1 stk eple i tynne skiver
12 stk sukkererter i strimler
8 stk reddiker i tynne skiver
½ stk rødløk i tynne skiver

Slik gjør du det

    1. Del laksefileten i store terninger og ha det i en hurtighakke/foodprosessor, sammen med salt. Blend sammen i ca. 20 sekunder.
    2. Tilsett Cottage Cheese, egg, chili, hvitløk og sitronpepper. Kjør sammen ca. 20 sekunder til en litt glatt masse. Vend inn gressløk.
    3. Form fiskemassen til burgere. Grill eller stek burgerne på middels sterk varme. Dersom du bruker panne, bruk litt smør til steking.
    4. Bland sammen Kesam® og sweet chilisaus.
    5. Legg litt dressing og salat på burgerbrødene, sammen med eple, reddik, sukkererter og rødløk. Legg på den varme lakseburgeren og klem forsiktig sammen.
Tips!

Lakseburgerne smaker også godt kaldt og kan serveres på en skive brød eller i en salat, delt i grove terninger.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat