Lakseburger med Cottage Cheese og sweet chilidressing
Enkel•20 min min
En saftig lakseburger lager du på kort tid, servert med en søt chilidressing har du kanskje sommerens grillfavoritt!
Ingredienser
Antall stykker
-
750 glaksefilet uten skinn
-
1 tssalt
-
150 g
-
1 stkstort egg
-
½ stkrød chili uten frø
-
1 stkhvitløksfedd , grovhakket
-
½ tssitronpepper
-
1 ssfinhakket gressløk
-
8 stkhamburgerbrød
Sweet Chili dressing
-
2 dl
-
½ dlSweet Chili saus
Salat
-
1 stkeple i tynne skiver
-
12 stksukkererter i strimler
-
8 stkreddiker i tynne skiver
-
½ stkrødløk i tynne skiver
Slik gjør du det
-
1
Del laksefileten i store terninger og ha det i en hurtighakke/foodprosessor, sammen med salt. Blend sammen i ca. 20 sekunder.
-
2
Tilsett Cottage Cheese, egg, chili, hvitløk og sitronpepper. Kjør sammen ca. 20 sekunder til en litt glatt masse. Vend inn gressløk.
-
3
Form fiskemassen til burgere. Grill eller stek burgerne på middels sterk varme. Dersom du bruker panne, bruk litt smør til steking.
-
4
Bland sammen Kesam® og sweet chilisaus.
-
5
Legg litt dressing og salat på burgerbrødene, sammen med eple, reddik, sukkererter og rødløk. Legg på den varme lakseburgeren og klem forsiktig sammen.