
Thailandsk kyllingsuppe
Forfriskende suppe med chilikrydder, kokosmelk og urter som tar deg med til Thailand og Asia på en helt vanlig hverdag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skrell og finhakk løk, hvitløk og ingefær. Skyll bønnespirer og vårløk. Del vårløken i tynne skiver. Skjær kyllingfilet i strimler.
- 2
Varm olje i en stor gryte på middels sterk varme. Fres løk og hvitløk i oljen i 3–5 minutter. Tilsett gurkemeie, chilipulver og ingefær. Stek blandingen i 1–2 minutter.
- 3
Tilsett buljong og soyasaus og kok opp. Tilsett kyllingstrimler og nudler. Gi suppen et oppkok og la den koke på svak varme i 5–7 minutter. Rør inn koksmelken og kok videre i 2–3 minutter.
- 4
Rør inn bønnespirer, fordel vårløken på tallerkenene og øs suppen over løken.
Tips
Dette er en suppe som blir kjempegod hvis den blir lagd dagen før og får stå i kjøleskapet over natten.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
