Kylling med nudler

Kylling med nudler

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Rask og god kyllingrett hvor kjøttet marineres mens de andre ingrediensene tilberedes.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk kyllingfileter
½ dl soyasaus (eller ketjap manis)
4 stk vårløk
6 stk gulrøtter
240 g nudler
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Kutt kyllingfilet i like store biter (ca. 3x3 cm). Legg kyllingbitene i en liten skål og ha i soya- eller ketjap manis-saus. La bitene marinere til de skal stekes.
    2. Vask og skjær vårløk i tynne strimler. Kutt gulrot i tynne, jevnstore biter.
    3. Ha gulrøttene i en gryte med kokende vann sammen med nudlene. Kok som anvist på nuddelpakken, som regel 3–4 minutter. Sil fra vannet når det er ferdig, og ha nudlene og gulrøttene i en bolle.
    4. Krydre kyllingbitene med salt og pepper og stek dem i litt smør på middels sterk varme i ca. 4 minutter, til de er gjennomstekte. Ha nudler, gulrøtter, vårløk og kyllingbiter tilbake i gryta. Varm opp til alt er gjennomvarmt, ca. 3–4 minutter.
      Tips!

      Hell gjerne over litt soyasaus ved servering.

Tips!

Du kan fint bytte ut kyllingen med strimlet svinekjøtt eller biffkjøtt, laks, torsk eller steinbit.

Kommentar

Kommentarer

  • Anonym

    9 måneder siden
    Snakker veldig godt

    Kommenter  (4)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      9 måneder siden
      Kjempe godt! Vi er enige :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat