
Kylling med nudler
Rask og god kyllingrett hvor kjøttet marineres mens de andre ingrediensene tilberedes.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kutt kyllingfilet i like store biter (ca. 3x3 cm). Legg kyllingbitene i en liten skål og ha i soya- eller ketjap manis-saus. La bitene marinere til de skal stekes.
- 2
Vask og skjær vårløk i tynne strimler. Kutt gulrot i tynne, jevnstore biter.
- 3
Ha gulrøttene i en gryte med kokende vann sammen med nudlene. Kok som anvist på nuddelpakken, som regel 3–4 minutter. Sil fra vannet når det er ferdig, og ha nudlene og gulrøttene i en bolle.
- 4
Krydre kyllingbitene med salt og pepper og stek dem i litt smør på middels sterk varme i ca. 4 minutter, til de er gjennomstekte. Ha nudler, gulrøtter, vårløk og kyllingbiter tilbake i gryta. Varm opp til alt er gjennomvarmt, ca. 3–4 minutter.
Tips
Hell gjerne over litt soyasaus ved servering.
Tips
Du kan fint bytte ut kyllingen med strimlet svinekjøtt eller biffkjøtt, laks, torsk eller steinbit.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

