Håndkle og blad
Kylling med nudler
(9999)

Kylling med nudler

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask og god kyllingrett hvor kjøttet marineres mens de andre ingrediensene tilberedes.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stkkyllingfileter
½ dlsoyasaus (eller ketjap manis)
4 stkvårløk
6 stkgulrøtter
240 gnudler
½ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kutt kyllingfilet i like store biter (ca. 3x3 cm). Legg kyllingbitene i en liten skål og ha i soya- eller ketjap manis-saus. La bitene marinere til de skal stekes.
    2. Vask og skjær vårløk i tynne strimler. Kutt gulrot i tynne, jevnstore biter.
    3. Ha gulrøttene i en gryte med kokende vann sammen med nudlene. Kok som anvist på nuddelpakken, som regel 3–4 minutter. Sil fra vannet når det er ferdig, og ha nudlene og gulrøttene i en bolle.
    4. Krydre kyllingbitene med salt og pepper og stek dem i litt smør på middels sterk varme i ca. 4 minutter, til de er gjennomstekte. Ha nudler, gulrøtter, vårløk og kyllingbiter tilbake i gryta. Varm opp til alt er gjennomvarmt, ca. 3–4 minutter.
      Blått hjerte
      Tips!

      Hell gjerne over litt soyasaus ved servering.

Blått hjerte
Tips!

Du kan fint bytte ut kyllingen med strimlet svinekjøtt eller biffkjøtt, laks, torsk eller steinbit.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat