placeholder image
0

Kylling med nudler

(76)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask og god kyllingrett hvor kjøttet marineres mens de andre ingrediensene tilberedes.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkkyllingfileter
½ dlsoyasaus (eller ketjap manis)
4 stkvårløk
6 stkgulrøtter
240 gnudler
½ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Kutt kyllingfilet i like store biter (ca. 3x3 cm). Legg kyllingbitene i en liten skål og ha i soya- eller ketjap manis-saus. La bitene marinere til de skal stekes.
    2. Vask og skjær vårløk i tynne strimler. Kutt gulrot i tynne, jevnstore biter.
    3. Ha gulrøttene i en gryte med kokende vann sammen med nudlene. Kok som anvist på nuddelpakken, som regel 3–4 minutter. Sil fra vannet når det er ferdig, og ha nudlene og gulrøttene i en bolle.
    4. Krydre kyllingbitene med salt og pepper og stek dem i litt smør på middels sterk varme i ca. 4 minutter, til de er gjennomstekte. Ha nudler, gulrøtter, vårløk og kyllingbiter tilbake i gryta. Varm opp til alt er gjennomvarmt, ca. 3–4 minutter.

      Tips:

      Hell gjerne over litt soyasaus ved servering.

Tips:

Du kan fint bytte ut kyllingen med strimlet svinekjøtt eller biffkjøtt, laks, torsk eller steinbit.

Kommentarer