
Kylling med nudler
Enkel•30 min min
Rask og god kyllingrett hvor kjøttet marineres mens de andre ingrediensene tilberedes.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingfileter
-
½ dlsoyasaus (eller ketjap manis)
-
4 stkvårløk
-
6 stkgulrøtter
-
240 gnudler
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ss
Slik gjør du det
-
1
Kutt kyllingfilet i like store biter (ca. 3x3 cm). Legg kyllingbitene i en liten skål og ha i soya- eller ketjap manis-saus. La bitene marinere til de skal stekes.
-
2
Vask og skjær vårløk i tynne strimler. Kutt gulrot i tynne, jevnstore biter.
-
3
Ha gulrøttene i en gryte med kokende vann sammen med nudlene. Kok som anvist på nuddelpakken, som regel 3–4 minutter. Sil fra vannet når det er ferdig, og ha nudlene og gulrøttene i en bolle.
-
4
Krydre kyllingbitene med salt og pepper og stek dem i litt smør på middels sterk varme i ca. 4 minutter, til de er gjennomstekte. Ha nudler, gulrøtter, vårløk og kyllingbiter tilbake i gryta. Varm opp til alt er gjennomvarmt, ca. 3–4 minutter.
Tips
Hell gjerne over litt soyasaus ved servering.