Skip to main content

Kylling med nudler

Enkel
30min

Rask og god kyllingrett hvor kjøttet marineres mens de andre ingrediensene tilberedes.

4.0
(227)
Next ImageKylling med nudler

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
kyllingfilet
0.5 dl
soyasaus (eller ketjap manis)
4 stk
vårløk
6 stk
gulrot
240 g
nudler
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Kutt kyllingfilet i like store biter (ca. 3x3 cm). Legg kyllingbitene i en liten skål og ha i soya- eller ketjap manis-saus. La bitene marinere til de skal stekes.

  2. Vask og skjær vårløk i tynne strimler. Kutt gulrot i tynne, jevnstore biter.

  3. Ha gulrøttene i en gryte med kokende vann sammen med nudlene. Kok som anvist på nuddelpakken, som regel 3–4 minutter. Sil fra vannet når det er ferdig, og ha nudlene og gulrøttene i en bolle.

  4. Krydre kyllingbitene med salt og pepper og stek dem i litt smør på middels sterk varme i ca. 4 minutter, til de er gjennomstekte. Ha nudler, gulrøtter, vårløk og kyllingbiter tilbake i gryta. Varm opp til alt er gjennomvarmt, ca. 3–4 minutter.

    Tips

    Hell gjerne over litt soyasaus ved servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan fint bytte ut kyllingen med strimlet svinekjøtt eller biffkjøtt, laks, torsk eller steinbit.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter