Kyllinggryte og couscous
Oppskrift på en herlig og lettlaget gryterett med kylling og kikerter. Retten får en sin hotte smak fra sambal oelek.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1Kok couscous etter anvisningen på pakken. 
- 2Skrell og grovhakk hvitløk. 
- 3Stek kylling i olje i en gryte. Tilsett hvitløk. Krydre med salt og pepper. 
- 4Hell i matfløte, buljong, soyasaus, sambal oelek og honning. La kyllingen trekke i ca. 10 minutter. 
- 5Skyll ferdig kokte kikerter i kaldt vann og la dem renne av. Riv skallet av sitron og tilsett sammen med persille og kikerter i gryten. La det hele koke i minst 2 minutter til, gjerne lenger. 
- 6Smak til med salt, pepper og sitronsaft og server gryten med nykokt couscous og ruccola. 
Tips
Du kan fint bruke vanlig ris eller byggris dersom du ikke har couscous.



