tablecloth-basil
Kyllinggryte og couscous
(47)

Kyllinggryte og couscous

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en herlig og lettlaget gryterett med kylling og kikerter. Retten får en sin hotte smak fra sambal oelek.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dlcouscous
2 stkhvitløksfedd
600 gkyllingfileter
1 ssolje
1 tssalt
½ tspepper
2 ½ dlTINE Matfløte
2 ½ dlhønsebuljong eller grønnsaksbuljong
1 tssoyasaus
1 tssambal oelek
1 sshonning
400 gferdigkokte kikerter
1 sssitron, skall og saft
2 sspersille (kan sløyfes)
125 gruccola
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Kok couscous etter anvisningen på pakken.
    2. Skrell og grovhakk hvitløk.
    3. Stek kylling i olje i en gryte. Tilsett hvitløk. Krydre med salt og pepper.
    4. Hell i matfløte, buljong, soyasaus, sambal oelek og honning. La kyllingen trekke i ca. 10 minutter.
    5. Skyll ferdig kokte kikerter i kaldt vann og la dem renne av. Riv skallet av sitron og tilsett sammen med persille og kikerter i gryten. La det hele koke i minst 2 minutter til, gjerne lenger.
    6. Smak til med salt, pepper og sitronsaft og server gryten med nykokt couscous og ruccola.
blue heart
Tips!

Du kan fint bruke vanlig ris eller byggris dersom du ikke har couscous.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff