Kyllingsalat med karridressing

Kyllingsalat med karridressing

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Oppskrift på kyllingsalat med grillet kylling, isbergsalat, reddiker, avocado, valnøtter og ost. Rør sammen en enkel karridressing ved siden av, og du har en velsmakende lunsj eller enkel middag foran deg. Serveres gjerne med godt brød.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk isbergsalat
1 stk grillet kylling
1 bunt reddik
2 stk avokado
200 g Jarlsberg® Revet
1 dl valnøtter

Karridressing:

2 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ts karri

Slik gjør du det

    1. Bryt salaten i grove biter og skyll den. Rens kyllingen for ben og skjær i mindre biter, eller bruk ferdig salatkylling i biter. Skyll og skjær redikkene i båter. Del, ta ut stenene, og skjær avocadoene i mindre biter.
  1. Karridressing:

    1. Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak den godt til med salt og eventuelt ørlite sukker. Legg alle salatingrediensene pent i en salatbolle eller legg dem i "felter" på et fat. Server dressingen til salaten.
Tips!

Karri og kylling er en god kombinasjon. Sprø reddiker og valnøtter gjør salaten knasende, fargerik og spennende.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat