
Kyllingsalat med karridressing
Enkel•15 min min
Oppskrift på kyllingsalat med grillet kylling, isbergsalat, reddiker, avocado, valnøtter og ost. Rør sammen en enkel karridressing ved siden av, og du har en velsmakende lunsj eller enkel middag foran deg. Serveres gjerne med godt brød.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkisbergsalat
-
1 stkgrillet kylling
-
1 buntreddik
-
2 stkavokado
-
200 gRevet JARLSBERG®
-
1 dlvalnøtter
Karridressing:
-
2 dl
-
2 tskarri
Slik gjør du det
-
1
Bryt salaten i grove biter og skyll den. Rens kyllingen for ben og skjær i mindre biter, eller bruk ferdig salatkylling i biter. Skyll og skjær redikkene i båter. Del, ta ut stenene, og skjær avocadoene i mindre biter.
Karridressing:
-
2
Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak den godt til med salt og eventuelt ørlite sukker. Legg alle salatingrediensene pent i en salatbolle eller legg dem i "felter" på et fat. Server dressingen til salaten.