Melonsalat med Norvegia

Melonsalat

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 10 min
En fargerik salat med frukt og marinert ost. Passer veldig godt til grillmaten eller på sommerbuffeten.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk galiamelon
2 stk epler
1 stk rød paprika
3 stilker selleri
2 stk sylteagurk
1 stk hjertesalat
100 g Norvegia® Original i terninger
½ stk sitron (saften av)

Slik gjør du det

    1. Del melon og ta ut kjøttet, skjær den i terninger. Skjær eple og paprika i terninger, finsnitt selleri og hakk sylteagurk. Snitt salathodet.
    2. Bland melon, eple, paprika, selleri, sylteagurk og salat sammen, fordel ost i terninger over og skvis over litt sitronsaft.
      Tips!

      Salaten smaker godt med en rømmedressing til.

Tips!

Salaten passer også utmerket til å ha med seg til lunsjen.  

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Wenche Nielsen

    5 år siden
    Vi hadde denne salaten i dag til lunsj, den hvar bare helt nydelig. Det er jo flott at det som er sunt også smaker godt. Det blir nok ikke lenge til neste gang, vi gleder oss allerede.

    Kommenter  (1)

    • Kristine Mangerud, Webredaktør

      5 år siden
      Hei Wenche! Takk for hyggelig tilbakemelding, ønsker deg mange trivelige lunsjer i sommer!

      Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat