Melon- og skinkesalat

Melon- og skinkesalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Den tradisjonelle matpakken kan med enkle grep fornyes. Denne salaten kan du forberede kvelden før og sette kjølig i en boks, klar til å ta med neste morgen.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk melon
80 g tynne skiver spekeskinke
5 stk marinerte soltørkede tomater (kan sløyfes)
2 stk basilikumblader (i strimler)
2 dl TINE Mager Cottage Cheese

Slik gjør du det

    1. Skrell og rens melon og skjær i terninger eller lag kuler. Skjær skinke og tomat i strimler. Bland melon, skinke, tomat og basilikum.
      Tips!

      Beregn ca. 350 gram melon per porsjon.

    2. Ha salaten direkte i matboksen.
    3. Legg cottage cheese på toppen når salaten skal spises sammen med godt brød.
Tips!

Istedenfor soltørkede tomater kan du også bruke cherrytomater delt i to.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat