Melon- og skinkesalat

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Den tradisjonelle matpakken kan med enkle grep fornyes. Denne salaten kan du forberede kvelden før og sette kjølig i en boks, klar til å ta med neste morgen.

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkmelon
80 gtynne skiver spekeskinke
5 stkmarinerte soltørkede tomater (kan sløyfes)
2 stkbasilikumblader (i strimler)
2 dlTINE Mager Cottage Cheese
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Skrell og rens melon og skjær i terninger eller lag kuler. Skjær skinke og tomat i strimler. Bland melon, skinke, tomat og basilikum.

      Tips:

      Beregn ca. 350 gram melon per porsjon.

    2. Ha salaten direkte i matboksen.
    3. Legg cottage cheese på toppen når salaten skal spises sammen med godt brød.

Tips:

Istedenfor soltørkede tomater kan du også bruke cherrytomater delt i to.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar