Skip to main content

Melon- og skinkesalat

Enkel
15min

Den tradisjonelle matpakken kan med enkle grep fornyes. Denne salaten kan du forberede kvelden før og sette kjølig i en boks, klar til å ta med neste morgen.

3.8
(14)
Next ImageMelon- og skinkesalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.5 stk
melon
80 g
tynne skiver spekeskinke
5 stk
marinerte soltørket tomat (kan sløyfes)
2 stk
basilikumblader (i strimler)

Fremgangsmåte

  1. Skrell og rens melon og skjær i terninger eller lag kuler. Skjær skinke og tomat i strimler. Bland melon, skinke, tomat og basilikum.

    Tips

    Beregn ca. 350 gram melon per porsjon.

  2. Ha salaten direkte i matboksen.

  3. Legg cottage cheese på toppen når salaten skal spises sammen med godt brød.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Istedenfor soltørkede tomater kan du også bruke cherrytomater delt i to.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter