Melon- og skinkesalat

Melon- og skinkesalat

0
14
Enkel15 min
Den tradisjonelle matpakken kan med enkle grep fornyes. Denne salaten kan du forberede kvelden før og sette kjølig i en boks, klar til å ta med neste morgen.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • ½ stk
    melon
  • 80 g
    tynne skiver spekeskinke
  • 5 stk
    marinerte soltørkede tomater (kan sløyfes)
  • 2 stk
    basilikumblader (i strimler)
  • 2 dl

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell og rens melon og skjær i terninger eller lag kuler. Skjær skinke og tomat i strimler. Bland melon, skinke, tomat og basilikum.

    Tips

    Beregn ca. 350 gram melon per porsjon.

  2. 2

    Ha salaten direkte i matboksen.

  3. 3

    Legg cottage cheese på toppen når salaten skal spises sammen med godt brød.

Tips

Istedenfor soltørkede tomater kan du også bruke cherrytomater delt i to.

Del denne oppskriften: