Melon- og skinkesalat
Den tradisjonelle matpakken kan med enkle grep fornyes. Denne salaten kan du forberede kvelden før og sette kjølig i en boks, klar til å ta med neste morgen.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
- 0.5 stykk melon
- 80 g tynne skiver spekeskinke
- 5 stykk marinerte soltørket tomat, (kan sløyfes)
- 2 stykk basilikumblader, (i strimler)
- 2 dl TINE® Mager Cottage Cheese
Slik gjør du
1
Skrell og rens melon og skjær i terninger eller lag kuler. Skjær skinke og tomat i strimler. Bland melon, skinke, tomat og basilikum.
TipsBeregn ca. 350 gram melon per porsjon.
2
Ha salaten direkte i matboksen.
3
Legg cottage cheese på toppen når salaten skal spises sammen med godt brød.
TipsIstedenfor soltørkede tomater kan du også bruke cherrytomater delt i to.