
Ingefærkylling og wok-grønnsaker
Chili, ingefær og soyasaus setter særpreg på denne lettvinte middagsretten som er inspirert av det asiatiske kjøkken.

Ingredienser
Antall porsjoner
ingefærkylling:
grønnsaker:
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Kok ris etter anvisning på pakken.
Tips
Bytt gjerne ut ris med nudler.
ingefærkylling:
- 2
Ha kyllingbryst i en ildfast form og hell over smeltet smør, soyasaus, honning og ingefær. Krydre med salt og chili.
- 3
Stek kyllingen midt i ovnen i 25 minutter, eller til den er ferdig.
- 4
Varm opp en stor stekepanne eller wok. Wok selleri, gulrot og purre på høy varme i olje i ca. 2 minutter.
- 5
Ha soyasaus og sesamfrø over grønnsakene, og server med ris, kylling, koriander og lime.
Tips
Varier grønnsakene i woken. De fleste grønnsaker kan wokkes.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
