Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Ingefærkylling og wok-grønnsaker

Enkel
30min

Chili, ingefær og soyasaus setter særpreg på denne lettvinte middagsretten som er inspirert av det asiatiske kjøkken.

4.2
(13)
Ingefærkylling og wok-grønnsaker

Ingredienser

Ingefærkylling:

300 g
brun ris, ukokt
4 stk
kyllingbryst
2 ss
3 ss
soyasaus
3 ss
honning, flytende
3 ss
ingefær, revet
½ ts
salt
½ ts
rød chili, hakket

Grønnsaker:

300 g
sellerirot, i staver
4 stk
gulrot, i staver
1 stk
purre, i staver
1 ss
olje
2 ss
soyasaus
1 ss
sesamfrø
½ stk
frisk koriander
1 stk
lime, i båter

Slik gjør du

  1. Tips

    Bytt gjerne ut ris med nudler.

ingefærkylling:

Tips

Varier grønnsakene i woken. De fleste grønnsaker kan wokkes.

 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter