Ingefærkylling og wok-grønnsaker
Chili, ingefær og soyasaus setter særpreg på denne lettvinte middagsretten som er inspirert av det asiatiske kjøkken.

Ingredienser
ingefærkylling:
grønnsaker:
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 200 °C. Kok ris etter anvisning på pakken. Tips Bytt gjerne ut ris med nudler. 
ingefærkylling:
- 2Ha kyllingbryst i en ildfast form og hell over smeltet smør, soyasaus, honning og ingefær. Krydre med salt og chili. 
- 3Stek kyllingen midt i ovnen i 25 minutter, eller til den er ferdig. 
- 4Varm opp en stor stekepanne eller wok. Wok selleri, gulrot og purre på høy varme i olje i ca. 2 minutter. 
- 5Ha soyasaus og sesamfrø over grønnsakene, og server med ris, kylling, koriander og lime. 
Tips
Varier grønnsakene i woken. De fleste grønnsaker kan wokkes.



