Spicy kyllingwok

Spicy kyllingwok

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
En kryddersterk asiatisk wok med kylling og grønnsaker. Herlige smaker av hvitløk, chili og ingefær gjør retten spennende og god.

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g ris , ukokt
2 ss olje til wokking
4 stk kyllingbryst , i strimler eller biter
2 stk gulrøtter , i strimler
2 stk paprika , i strimler
10 stk minimais , i mindre biter
3 stk vårløk , i mindre biter
1 stk rød chili , hakket
2 stk hvitløksfedd , hakket
1 ss ingefær , finrevet
½ ts salt
4 ss hoisinsaus
4 ss peanøtter , knuste

Slik gjør du det

    1. Kok ris som anvist på pakken.
    2. Varm opp en wok eller stor stekepanne og ha i olje. Wok strimlene av kyllingbryst i ca. 4 minutter, og løft over på et fat. Wok deretter gulrot, paprika, minimais og vårløk i et par minutter.
      Tips!

      Varier grønnsakene i woken med squash, rødløk, kålrot eller selleri.

    3. Ha kyllingen tilbake i wokken og krydre med chili, hvitløk, revet ingefær og salt, og ringle over hoi sin saus.
      Hvordan skrelle ingefær:
    4. Dryss over peanøtter ved servering, og server med ris.
Tips!

Du kan bytte ut kyllingen med svin- eller oksekjøtt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Elisabeth Lampe Madsen

    2 år siden
    Dette var veldig godt. Vi likte det alle sammen. Mye god mat. Jeg tilsatte vannkastanjer og squash i tillegg.??

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Elisabeth, Så hyggelig høre at det falt i smak, enig med deg at det er en veldig god rett :) Takk for at du deler ditt tips med oss. God Matlaging videre!

      Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat