Spicy kyllingwok

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En kryddersterk asiatisk wok med kylling og grønnsaker. Herlige smaker av hvitløk, chili og ingefær gjør retten spennende og god.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gris, ukokt
2 ssolje til wokking
4 stkkyllingbryst, i strimler eller biter
2 stkgulrøtter, i strimler
2 stkpaprika, i strimler
10 stkminimais, i mindre biter
3 stkvårløk, i mindre biter
1 stkrød chili, hakket
2 stkhvitløksfedd, hakket
1 ssingefær, finrevet
½ tssalt
4 sshoisinsaus
4 sspeanøtter, knuste
 Les kommentarer (2) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok ris som anvist på pakken.
    2. Varm opp en wok eller stor stekepanne og ha i olje. Wok strimlene av kyllingbryst i ca. 4 minutter, og løft over på et fat. Wok deretter gulrot, paprika, minimais og vårløk i et par minutter.

      Tips:

      Varier grønnsakene i woken med squash, rødløk, kålrot eller selleri.

    3. Ha kyllingen tilbake i wokken og krydre med chili, hvitløk, revet ingefær og salt, og ringle over hoi sin saus.
    4. Dryss over peanøtter ved servering, og server med ris.

Tips:

Du kan bytte ut kyllingen med svin- eller oksekjøtt.

Kommentarer

  Legg til kommentar