
Spicy kyllingwok
En kryddersterk asiatisk wok med kylling og grønnsaker. Herlige smaker av hvitløk, chili og ingefær gjør retten spennende og god.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris som anvist på pakken.
- 2
Varm opp en wok eller stor stekepanne og ha i olje. Wok strimlene av kyllingbryst i ca. 4 minutter, og løft over på et fat. Wok deretter gulrot, paprika, minimais og vårløk i et par minutter.
Tips
Varier grønnsakene i woken med squash, rødløk, kålrot eller selleri.
- 3
Ha kyllingen tilbake i wokken og krydre med chili, hvitløk, revet ingefær og salt, og ringle over hoi sin saus.
- 4
Dryss over peanøtter ved servering, og server med ris.
Tips
Du kan bytte ut kyllingen med svin- eller oksekjøtt.
Flere fristende oppskrifter

