Skip to main content

Spicy kyllingwok

Enkel
20min

En kryddersterk asiatisk wok med kylling og grønnsaker. Herlige smaker av hvitløk, chili og ingefær gjør retten spennende og god.

4.2
(46)
Next ImageSpicy kyllingwok

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
ris, ukokt
2 ss
olje til wokking
4 stk
kyllingbryst, i strimler eller biter
2 stk
gulrot, i strimler
2 stk
paprika, i strimler
10 stk
minimais, i mindre biter
3 stk
vårløk, i mindre biter
1 stk
rød chili, hakket
2 stk
hvitløksfedd, hakket
1 ss
ingefær, finrevet
0.5 ts
salt
4 ss
hoisinsaus
4 ss
peanøtter, knuste

Fremgangsmåte

  1. Kok ris som anvist på pakken.

  2. Varm opp en wok eller stor stekepanne og ha i olje. Wok strimlene av kyllingbryst i ca. 4 minutter, og løft over på et fat. Wok deretter gulrot, paprika, minimais og vårløk i et par minutter.

    Tips

    Varier grønnsakene i woken med squash, rødløk, kålrot eller selleri.

  3. Ha kyllingen tilbake i wokken og krydre med chili, hvitløk, revet ingefær og salt, og ringle over hoi sin saus.

  4. Dryss over peanøtter ved servering, og server med ris.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan bytte ut kyllingen med svin- eller oksekjøtt.

Flere fristende oppskrifter