Kylling og squash i mango chutneysaus

Kylling og squash i mangochutney-saus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Denne retten er enkel og rask å lage. Mangochutney tilfører sausen en spennende søtlig og kryddersterk smak.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form
300 g villris , ukokt
4 stk kyllingbryst
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss TINE Meierismør til steking
1 stk squash , i skiver
2 dl TINE Matfløte
200 g mangochutney
1 stk appelsin , saft og litt revet skall
2 ts karri
½ dl frisk koriander
4 ss cashewnøtter , hakkede

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Kok ris som anvist på pakken.
      Tips!

      Hvis du ønsker en sunnere rett, kan du bruke brun, upolert natur-ris.

    2. Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Brun dem i smør i 1 minutt på hver side til de har en gyllen farge. Legg kyllingbrystene i en ildfast form.
    3. Stek squash i smør i en stekepanne i 2 minutter, til de får en pen farge. Ha squashskivene rundt kyllingen i formen.
    4. Pisk sammen fløte med mangochutney, appelsin og karri. Hell sausen over kyllingbrystene og squashen i formen, og stek midt i ovnen i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.
    5. Dryss over koriander og cashewnøtter, og server med nykokt ris.
Tips!

En frisk agurksalat med strimlet rødløk og chili smaker godt til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat