Håndkle og blad
Kylling og squash i mango chutneysaus
(1414)

Kylling og squash i mangochutney-saus

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne retten er enkel og rask å lage. Mangochutney tilfører sausen en spennende søtlig og kryddersterk smak.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form
300 gvillris, ukokt
4 stkkyllingbryst
½ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør til steking
1 stksquash, i skiver
2 dlTINE Matfløte
200 gmangochutney
1 stkappelsin, saft og litt revet skall
2 tskarri
½ dlfrisk koriander
4 sscashewnøtter, hakkede
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Kok ris som anvist på pakken.
      Blått hjerte
      Tips!

      Hvis du ønsker en sunnere rett, kan du bruke brun, upolert natur-ris.

    2. Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Brun dem i smør i 1 minutt på hver side til de har en gyllen farge. Legg kyllingbrystene i en ildfast form.
    3. Stek squash i smør i en stekepanne i 2 minutter, til de får en pen farge. Ha squashskivene rundt kyllingen i formen.
    4. Pisk sammen fløte med mangochutney, appelsin og karri. Hell sausen over kyllingbrystene og squashen i formen, og stek midt i ovnen i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.
    5. Dryss over koriander og cashewnøtter, og server med nykokt ris.
Blått hjerte
Tips!

En frisk agurksalat med strimlet rødløk og chili smaker godt til.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat