Kylling og squash i mangochutney-saus

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne retten er enkel og rask å lage. Mangochutney tilfører sausen en spennende søtlig og kryddersterk smak.

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form

Ingredienser

300 gvillris, ukokt
4 stkkyllingbryst
½ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør til steking
1 stksquash, i skiver
2 dlTINE Matfløte
200 gmangochutney
1 stkappelsin, saft og litt revet skall
2 tskarri
½ dlfrisk koriander
4 sscashewnøtter, hakkede
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Kok ris som anvist på pakken.

      Tips:

      Hvis du ønsker en sunnere rett, kan du bruke brun, upolert natur-ris.

    2. Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Brun dem i smør i 1 minutt på hver side til de har en gyllen farge. Legg kyllingbrystene i en ildfast form.
    3. Stek squash i smør i en stekepanne i 2 minutter, til de får en pen farge. Ha squashskivene rundt kyllingen i formen.
    4. Pisk sammen fløte med mangochutney, appelsin og karri. Hell sausen over kyllingbrystene og squashen i formen, og stek midt i ovnen i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.
    5. Dryss over koriander og cashewnøtter, og server med nykokt ris.

Tips:

En frisk agurksalat med strimlet rødløk og chili smaker godt til.

Kommentarer

  Legg til kommentar