
Kylling og squash i mangochutney-saus
Enkel•20 min min
Denne retten er enkel og rask å lage. Mangochutney tilfører sausen en spennende søtlig og kryddersterk smak.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gvillris , ukokt
-
4 stkkyllingbryst
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 stksquash , i skiver
-
2 dl
-
200 gmangochutney
-
1 stkappelsin , saft og litt revet skall
-
2 tskarri
-
½ dlfrisk koriander
-
4 sscashewnøtter , hakkede
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C. Kok ris som anvist på pakken.
Tips
Hvis du ønsker en sunnere rett, kan du bruke brun, upolert natur-ris.
-
2
Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Brun dem i smør i 1 minutt på hver side til de har en gyllen farge. Legg kyllingbrystene i en ildfast form.
-
3
Stek squash i smør i en stekepanne i 2 minutter, til de får en pen farge. Ha squashskivene rundt kyllingen i formen.
-
4
Pisk sammen fløte med mangochutney, appelsin og karri. Hell sausen over kyllingbrystene og squashen i formen, og stek midt i ovnen i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.
-
5
Dryss over koriander og cashewnøtter, og server med nykokt ris.