Skip to main content

Kylling og squash i mangochutney-saus

Enkel
20min

Denne retten er enkel og rask å lage. Mangochutney tilfører sausen en spennende søtlig og kryddersterk smak.

3.6
(18)
Next ImageKylling og squash i mangochutney-saus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
villris, ukokt
4 stk
kyllingbryst
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 stk
squash, i skiver
200 g
mangochutney
1 stk
appelsin, saft og litt revet skall
2 ts
karri
0.5 dl
frisk koriander
4 ss
cashewnøtter, hakkede

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 °C. Kok ris som anvist på pakken.

    Tips

    Hvis du ønsker en sunnere rett, kan du bruke brun, upolert natur-ris.

  2. Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Brun dem i smør i 1 minutt på hver side til de har en gyllen farge. Legg kyllingbrystene i en ildfast form.

  3. Stek squash i smør i en stekepanne i 2 minutter, til de får en pen farge. Ha squashskivene rundt kyllingen i formen.

  4. Pisk sammen fløte med mangochutney, appelsin og karri. Hell sausen over kyllingbrystene og squashen i formen, og stek midt i ovnen i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.

  5. Dryss over koriander og cashewnøtter, og server med nykokt ris.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

En frisk agurksalat med strimlet rødløk og chili smaker godt til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter