Kylling og squash i mango chutneysaus

Kylling og squash i mangochutney-saus

2
  • Enkel
  • 20 min
Denne retten er enkel og rask å lage. Mangochutney tilfører sausen en spennende søtlig og kryddersterk smak.

Ingredienser

Utstyr

Ildfast form
300 g villris , ukokt
4 stk kyllingbryst
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss TINE Meierismør til steking
1 stk squash , i skiver
2 dl TINE Matfløte
200 g mangochutney
1 stk appelsin , saft og litt revet skall
2 ts karri
½ dl frisk koriander
4 ss cashewnøtter , hakkede

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Kok ris som anvist på pakken.
      Tips!

      Hvis du ønsker en sunnere rett, kan du bruke brun, upolert natur-ris.

    2. Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Brun dem i smør i 1 minutt på hver side til de har en gyllen farge. Legg kyllingbrystene i en ildfast form.
    3. Stek squash i smør i en stekepanne i 2 minutter, til de får en pen farge. Ha squashskivene rundt kyllingen i formen.
    4. Pisk sammen fløte med mangochutney, appelsin og karri. Hell sausen over kyllingbrystene og squashen i formen, og stek midt i ovnen i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.
    5. Dryss over koriander og cashewnøtter, og server med nykokt ris.
Tips!

En frisk agurksalat med strimlet rødløk og chili smaker godt til.

Kommentarer

  • Runar

    23 dager siden
    En litt rar rett. Jeg glemte både karri og cashewnøtter. Likevel ble den så god at jeg har lyst til å lage den igjen,

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      22 dager siden
      Så hyggelig at du har funnet deg en ny favoritt, Runar :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat