
Kyllingsalat med eple, fennikel og appelsin
- Enkel
- 20 min
Denne salaten er frisk og spennende på smak, og ingrediensene er fargerike og gode. Perfekt til middag eller lunsj.
Slik gjør du det
-
-
Rens kylling fri for skinn og bein, og del den opp i mindre stykker.
-
Skjær fennikel så tynt du klarer med en skarp kniv. Bruk ev. ostehøvel.
-
Del eple og fjern kjernehuset. Skjær eplene tynt, og bland med fennikel og sukkererter i en bolle.Tips
Bruk gjerne faste epler, som Granny Smith, for en ekstra sprø salat.
-
Skjær skallet fra appelsin, og kutt opp fruktkjøttet i terninger. Ha appelsin, kylling, ruccola og granateplekjerner i bollen med det andre, og vend sammen.
-
Fordel salaten på tallerkener eller legg den opp på et serveringsfat. Ringle over olje og topp med ost.
-
Tips
Server gjerne med et godt saftig brød og aïoli eller smør til.
Produkter i oppskriften
La deg inspirere


Kommentarer