Skip to main content

Kyllingsalat med eple, fennikel og appelsin

Enkel
20min

Denne salaten er frisk og spennende på smak, og ingrediensene er fargerike og gode. Perfekt til middag eller lunsj.

3.7
(16)
Next ImageKyllingsalat med eple, fennikel og appelsin

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
grillet kylling
1 stk
fennikel, i tynne skiver
100 g
sukkererter, delt i to
2 stk
eple, i tynne skiver
2 stk
appelsin, i terninger
4 dl
ruccola
1 dl
kjerner av granateple
4 ss
olivenolje, f.eks ekstra Virgin olivenolje
150 g
Norzola®, eller annen smaksrik ost

Fremgangsmåte

  1. Rens kylling fri for skinn og bein, og del den opp i mindre stykker.

  2. Skjær fennikel så tynt du klarer med en skarp kniv. Bruk ev. ostehøvel.

  3. Del eple og fjern kjernehuset. Skjær eplene tynt, og bland med fennikel og sukkererter i en bolle.

    Tips

    Bruk gjerne faste epler, som Granny Smith, for en ekstra sprø salat.

  4. Skjær skallet fra appelsin, og kutt opp fruktkjøttet i terninger. Ha appelsin, kylling, ruccola og granateplekjerner i bollen med det andre, og vend sammen.

  5. Fordel salaten på tallerkener eller legg den opp på et serveringsfat. Ringle over olje og topp med ost.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med et godt saftig brød og aïoli eller smør til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter