Salat med kylling og fetaost

Salat med kylling og fetaost

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 20 min
Frisk og god kyllingsalat med fetaost, Crème Fraîche og pesto.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
¼ ts salt
¼ ts pepper
½ stk sitron (saften av)
2 stk avokado
8 stk gule eller røde cherrytomater (delt i to)
1 stk rød paprika (i strimler)
2 dl ruccola
150 g fetaost (i terninger)
10 stk basilikumblader
8 ss TINE Lett Crème Fraîche 18 %
4 ss grønn pesto

Slik gjør du det

    1. Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til de er gjennomstekt. Strø på salt og pepper og hell over sitronsaft. La kyllingen bli avkjølt.
    2. Del avocado i båter. Fordel avocado, tomat, paprika, ruccola og fetaost på et fat med høy kant eller i mindre boller.
    3. Fordel litt Crème Fraîche og pesto over salaten og pynt med basilikumblader.
      Tips!

      Pestodressing kan lett lages ved å blande sammen Crème Fraîche og pesto. Godt brød smaker også godt til denne kyllingsalaten.

Tips!

I stedet for kyllingfilet kan du også bruke andre deler av kyllingen skåret i biter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Nina Hervang

    7 år siden
    Herlig salat til varme dager!

    Kommenter  (24)


Det er mye kjærlighet i god mat