
Salat med kylling
Frisk og god kyllingsalat med TINE® Norsk Salatost Urter&Hvitløk, crème fraîche og pesto.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til de er gjennomstekt. Strø på salt og pepper og hell over sitronsaft. La kyllingen bli avkjølt.
- 2
Del avokado i båter. Fordel avokado, tomat, paprika, ruccola og salatost på et fat med høy kant eller i mindre boller.
- 3
Fordel litt crème fraîche og pesto over salaten og pynt med basilikumblader.
Tips
Pestodressing kan lett lages ved å blande sammen crème fraîche og pesto. Godt brød smaker også godt til denne kyllingsalaten.
Tips
I stedet for kyllingfilet kan du også bruke andre deler av kyllingen skåret i biter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


