Salat med kylling og fetaost

Salat med kylling og fetaost

1
136
Enkel20 min
Frisk og god kyllingsalat med fetaost, Crème Fraîche og pesto.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 300 g
    kyllingfileter
  • 1 ss
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • ½ stk
    sitron (saften av)
  • 2 stk
    avokado
  • 8 stk
    gule eller røde cherrytomater (delt i to)
  • 1 stk
    rød paprika (i strimler)
  • 2 dl
    ruccola
  • 150 g
    fetaost (i terninger)
  • 10 stk
    basilikumblader
  • 8 ss
  • 4 ss
    grønn pesto

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til de er gjennomstekt. Strø på salt og pepper og hell over sitronsaft. La kyllingen bli avkjølt.

  2. 2

    Del avocado i båter. Fordel avocado, tomat, paprika, ruccola og fetaost på et fat med høy kant eller i mindre boller.

  3. 3

    Fordel litt Crème Fraîche og pesto over salaten og pynt med basilikumblader.

    Tips

    Pestodressing kan lett lages ved å blande sammen Crème Fraîche og pesto. Godt brød smaker også godt til denne kyllingsalaten.

Tips

I stedet for kyllingfilet kan du også bruke andre deler av kyllingen skåret i biter.

Del denne oppskriften: