Skip to main content

Salat med kylling

Enkel
20min

Frisk og god kyllingsalat med TINE® Norsk Salatost Urter&Hvitløk, crème fraîche og pesto.

3.9
(145)
Next ImageSalat med kylling

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
kyllingfilet
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
0.5 stk
saften fra en sitron
2 stk
avokado
8 stk
gule eller røde cherrytomat delt i to
1 stk
rød paprika i strimler
65 g
ruccola
10 stk
basilikumblader
4 ss
grønn pesto

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til de er gjennomstekt. Strø på salt og pepper og hell over sitronsaft. La kyllingen bli avkjølt.

  2. Del avokado i båter. Fordel avokado, tomat, paprika, ruccola og salatost på et fat med høy kant eller i mindre boller.

  3. Fordel litt crème fraîche og pesto over salaten og pynt med basilikumblader.

    Tips

    Pestodressing kan lett lages ved å blande sammen crème fraîche og pesto. Godt brød smaker også godt til denne kyllingsalaten.
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

I stedet for kyllingfilet kan du også bruke andre deler av kyllingen skåret i biter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter