Salat med kylling
Enkel•20 min min
Frisk og god kyllingsalat med TINE® Norsk Salatost Urter&Hvitløk, crème fraîche og pesto.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gkyllingfileter
-
1 ss
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
½ stksaften fra en sitron
-
2 stkavokado
-
8 stkgule eller røde cherrytomater delt i to
-
1 stkrød paprika i strimler
-
65 gruccola
-
150 g
-
10 stkbasilikumblader
-
8 ss
-
4 ssgrønn pesto
Slik gjør du det
-
1
Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til de er gjennomstekt. Strø på salt og pepper og hell over sitronsaft. La kyllingen bli avkjølt.
-
2
Del avokado i båter. Fordel avokado, tomat, paprika, ruccola og salatost på et fat med høy kant eller i mindre boller.
-
3
Fordel litt crème fraîche og pesto over salaten og pynt med basilikumblader.
Tips
Pestodressing kan lett lages ved å blande sammen crème fraîche og pesto. Godt brød smaker også godt til denne kyllingsalaten.