Laksesalat

Salat med laks

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Laks i biter passer godt i denne friske salaten. Du kan servere laksebitene varme eller kalde, som du selv synes smaker best.

Antall porsjoner

Ingredienser

Salat

300 g SALMA
2 ss TINE Meierismør (til steking)
¼ ts sitronpepper
½ stk slangeagurk
½ stk romanosalat
½ dl hakket gressløk

Sitrondressing

2 dl TINE Lettrømme 10 %
½ stk sitron (revet skall og saft av)
¼ ts salt
1 ss flytende honning

Slik gjør du det

    1. Rør sammen lettrømme og sitronsaft til dressingen og smak den godt til med salt og honning.
  1. Salat

    1. Del fisken i biter og stek den lett i smør i panne. Dryss på sitronpepper.
    2. Skjær agurk i terninger eller staver. Del salaten i biter. Ha agurk, salat og gressløk på et stort fat eller bolle. Legg laksebitene (kalde eller varme) på toppen av salaten. Ha litt strimlet sitronskall over.
    3. Server salaten med dressingen. Godt brød hører til.
Tips!

Stekt laks kan serveres både varm og kald i en salat. Med SALMA laks blir det et luksusmåltid!

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat