Laksesalat med avokado, epler og honningkesam

Laksesalat med avokado, epler og Kesam® med honning

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på en god salat med SALMA, frukt, bær og grønnsaker, toppet med frisk honningkesam og sitronolje.

Antall porsjoner

Ingredienser

Laksesalat:

600 g SALMA
1 ss TINE Meierismør
1 ½ dl blåbær
150 g blandet grønn salat
2 stk avokadoer
1 stk eple
2 dl vårløk
½ dl ristede solsikkekjerner
1 dl rosiner
½ dl sitron , revet skall av

Honningkesam:

2 dl Kesam® Original
½ ss flytende honning
¼ ts salt
¼ ts pepper

Sitronolje:

2 ss sitronsaft
1 dl olivenolje
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Del SALMA i tykke strimler og stek de gylne i litt smør, i en panne på sterk varme.
    2. Fordel salat på tallerkener eller et fat.
    3. Del avokado og eple i biter. Finhakk vårløk. Rist solsikkekjerner i en varm og tørr stekepanne til de er gylne.
    4. Fordel laks, blåbær, avokade, eple og vårløk på tallerkenene/fatet og dryss over solsikkekjerner, rosiner og revet sitronskall.
  1. honningkesam:

    1. Bland Kesam og honning og smak godt til med salt og pepper.
  2. sitronolje:

    1. Press sitronsaft og bland med olje. Smak godt til med salt og pepper. Hell sitronolje over salaten og server med honningkesam.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat