
Laksesalat med avokado, epler og Kesam® med honning
Oppskrift på en god salat med laks, frukt, bær og grønnsaker, toppet med frisk honningkesam og sitronolje.

Ingredienser
Antall porsjoner
Laksesalat:
Sitronolje:
Fremgangsmåte
- 1
Del laksefileten i tykke strimler og stek de gylne i litt smør, i en panne på sterk varme.
- 2
Fordel salat på tallerkener eller et fat.
- 3
Del avokado og eple i biter. Finhakk vårløk. Rist solsikkekjerner i en varm og tørr stekepanne til de er gylne.
- 4
Fordel laks, blåbær, avokade, eple og vårløk på tallerkenene/fatet og dryss over solsikkekjerner, rosiner og revet sitronskall.
honningkesam:
- 5
Bland Kesam og honning og smak godt til med salt og pepper.
sitronolje:
- 6
Press sitronsaft og bland med olje. Smak godt til med salt og pepper. Hell sitronolje over salaten og server med honningkesam.