Fiskewok med ingefær
Smaken av laks og soya er nydelig, og fargespillet er flott i denne gode wok-middagen med Crème Fraîche.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 600 g laksefilet uten skinn, eller annen god skinn- og benfri laksefilet
- 0.5 ts salt
- 1 stykk rødløk
- 1 stykk rød paprika
- 2 stykk hvitløksfedd
- 2 stykk vårløk
- 2 ss TINE® Meierismør
- 3 ts revet fersk ingefær
- 1 ss soyasaus
- 3 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 3 dl ukokt ris, , etter ønske
Slik gjør du
1
Kok ris etter anvisning på pakken.
2
Skjær fisk i strimler og krydre med salt. Rens og grovhakk løk. Rens og skjær paprika i biter. Rens og finhakk hvitløk og vårløk.
3
Fres fisk, hvitløk, rødløk og paprika i flere omganger i smør i en varm stor stekepanne eller wokpanne. Tilsett ingefær, soyasaus og Crème Fraîche, og la det koke i ca. 1 minutt.
TipsHar du har andre grønnsaker for hånden, så ha dem i woken.