Skip to main content

Fiskewok med ingefær

Enkel
20min

Smaken av laks og soya er nydelig, og fargespillet er flott i denne gode wok-middagen med Crème Fraîche.

4.1
(53)
Next ImageFiskewok med ingefær

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
laksefilet uten skinn eller annen god skinn- og benfri laksefilet
0.5 ts
salt
1 stk
rødløk
1 stk
rød paprika
2 stk
hvitløksfedd
2 stk
vårløk
3 ts
revet fersk ingefær
1 ss
soyasaus
3 dl
ukokt ris, etter ønske

Fremgangsmåte

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Skjær fisk i strimler og krydre med salt. Rens og grovhakk løk. Rens og skjær paprika i biter. Rens og finhakk hvitløk og vårløk.

  3. Fres fisk, hvitløk, rødløk og paprika i flere omganger i smør i en varm stor stekepanne eller wokpanne. Tilsett ingefær, soyasaus og Crème Fraîche, og la det koke i ca. 1 minutt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Har du har andre grønnsaker for hånden, så ha dem i woken.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter