Vegetarwok

Vegetarwok

8
  • Enkel
  • 20 min
Lekker og lett grønnsakswok kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.

Ingredienser

150 g kinakål eller pak choy
1 stk gulrot
100 g blomkål
100 g brokkoli
1 stk grønn paprika
1 stk gul paprika
150 g snittede sukkererter
100 g minimais
4 stk frisk grønn asparges
1 stk rødløk
320 g ukokte nudler
2 ss sesamolje
1 boks bønner , gjerne salatbønner
2 stk pressede hvitløksfedd
2 dl teriyakisaus
2 ss sesamfrø
100 g bønnespirer
2 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du det

    1. Skjær kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges og rødløk i like store biter.
    2. Kok nudler som anvist på pakken.
    3. Varm opp olje i en wokpanne og ha i kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges, rødløk og salatbønner. Wok 2–3 minutter. Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø. Bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt. Server med nudler.
Tips

Hvis du ønsker mer proteiner i retten, kan du servere wokede kyllingbiter eller SALMA ved siden av.

Kommentarer

  • Anders

    2 år siden
    Denne woken ble utrolig god:) Anbefales!

     (1)

    • Lena Straume

      2 år siden
      Bon appetit :)

       (0)

      • Anders

        2 år siden
        Takk for det, Lena:)

         (0)


Det er mye kjærlighet i god mat