
Vegetarwok
Enkel•20 min min
Lekker og lett grønnsakswok kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
150 gkinakål eller pak choy
-
1 stkgulrot
-
100 gblomkål
-
100 gbrokkoli
-
1 stkgrønn paprika
-
1 stkgul paprika
-
150 gsnittede sukkererter
-
100 gminimais
-
4 stkfrisk grønn asparges
-
1 stkrødløk
-
320 gukokte nudler
-
2 sssesamolje
-
1 boksbønner , gjerne salatbønner
-
2 stkpressede hvitløksfedd
-
2 dlteriyakisaus
-
2 sssesamfrø
-
100 gbønnespirer
-
2 sshakket frisk koriander
Slik gjør du det
-
1
Skjær kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges og rødløk i like store biter.
-
2
Kok nudler som anvist på pakken.
-
3
Varm opp olje i en wokpanne og ha i kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges, rødløk og salatbønner. Wok 2–3 minutter. Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø. Bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt. Server med nudler.