
Vegetarwok
- Enkel
- 20 min
Lekker og lett grønnsakswok kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.

Ingredienser
150 g | kinakål eller pak choy |
1 stk | gulrot |
100 g | blomkål |
100 g | brokkoli |
1 stk | grønn paprika |
1 stk | gul paprika |
150 g | snittede sukkererter |
100 g | minimais |
4 stk | frisk grønn asparges |
1 stk | rødløk |
320 g | ukokte nudler |
2 ss | sesamolje |
1 boks | bønner , gjerne salatbønner |
2 stk | pressede hvitløksfedd |
2 dl | teriyakisaus |
2 ss | sesamfrø |
100 g | bønnespirer |
2 ss | hakket frisk koriander |


Slik gjør du det
-
-
Skjær kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges og rødløk i like store biter.
-
Kok nudler som anvist på pakken.
-
Varm opp olje i en wokpanne og ha i kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges, rødløk og salatbønner. Wok 2–3 minutter. Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø. Bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt. Server med nudler.
-

Tips!
Hvis du ønsker mer proteiner i retten, kan du servere wokede kyllingbiter eller SALMA ved siden av.
La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer
Anders
(0)
Lena Straume
(0)
Anders
(0)
Meyade
(0)
IdaG
(0)
Øyvind , stolt kokk og baker,
(1)
Stine
(0)
Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør
(2)