Håndkle og blad
Vegetarwok
(3333)

Vegetarwok

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lekker og lett grønnsakswok kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

150 gkinakål eller pak choy
1 stkgulrot
100 gblomkål
100 gbrokkoli
1 stkgrønn paprika
1 stkgul paprika
150 gsnittede sukkererter
100 gminimais
4 stkfrisk grønn asparges
1 stkrødløk
320 gukokte nudler
2 sssesamolje
1 boksbønner, gjerne salatbønner
2 stkpressede hvitløksfedd
2 dlteriyakisaus
2 sssesamfrø
100 gbønnespirer
2 sshakket frisk koriander
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skjær kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges og rødløk i like store biter.
    2. Kok nudler som anvist på pakken.
    3. Varm opp olje i en wokpanne og ha i kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges, rødløk og salatbønner. Wok 2–3 minutter. Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø. Bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt. Server med nudler.
Blått hjerte
Tips!

Hvis du ønsker mer proteiner i retten, kan du servere wokede kyllingbiter eller SALMA ved siden av.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat