Vegetarwok

Vegetarwok

Kommentarer 8
  • Enkel
  • 20 min
Lekker og lett grønnsakswok kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.

Antall porsjoner

Ingredienser

150 g kinakål eller pak choy
1 stk gulrot
100 g blomkål
100 g brokkoli
1 stk grønn paprika
1 stk gul paprika
150 g snittede sukkererter
100 g minimais
4 stk frisk grønn asparges
1 stk rødløk
320 g ukokte nudler
2 ss sesamolje
1 boks bønner , gjerne salatbønner
2 stk pressede hvitløksfedd
2 dl teriyakisaus
2 ss sesamfrø
100 g bønnespirer
2 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du det

    1. Skjær kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges og rødløk i like store biter.
    2. Kok nudler som anvist på pakken.
    3. Varm opp olje i en wokpanne og ha i kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges, rødløk og salatbønner. Wok 2–3 minutter. Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø. Bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt. Server med nudler.
Tips!

Hvis du ønsker mer proteiner i retten, kan du servere wokede kyllingbiter eller SALMA ved siden av.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Anders

    1 år siden
    Denne woken ble utrolig god:) Anbefales!

    Kommenter  (0)

    • Lena Straume

      1 år siden
      Bon appetit :)

      Kommenter  (0)

      • Anders

        1 år siden
        Takk for det, Lena:)

        Kommenter  (0)


  • Meyade

    3 år siden
    Dette var bare kjeeempe godt :) Lager igjen...og igjen

    Kommenter  (0)


  • IdaG

    3 år siden
    Takk for bra vegansk oppskrift <3 håper på å se flere i fremtiden ;)

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Ida, Takk for hyggelig tilbakemelding. Ønsket ditt er notert ;)

      Kommenter  (1)


  • Stine

    5 år siden
    2 pressede hva?

    Kommenter  (0)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Hei Stine! Her har nok "hvitløksfedd" falt ut, ja! Takk for at du gjorde oss oppmerksom på feilen. Den er nå rettet opp. Ha en fortsatt fin dag!

      Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat