
Vegetarwok
Lekker og lett grønnsakswok kan serveres som den er, eller som tilbehør til kjøtt- og fiskretter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skjær kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges og rødløk i like store biter.
- 2
Kok nudler som anvist på pakken.
- 3
Varm opp olje i en wokpanne og ha i kinakål, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika, sukkererter, minimais, asparges, rødløk og salatbønner. Wok 2–3 minutter. Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø. Bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt. Server med nudler.
Tips
Hvis du ønsker mer proteiner i retten, kan du servere wokede kyllingbiter eller SALMA ved siden av.
Flere fristende oppskrifter

