Tunfisksalat

Tunfisksalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Herlig frisk og god påleggsalat med tunfisk. God til alle typer brød og passer bra på frokostbordet, eller hvorfor ikke ta den med ut på piknik?

Antall porsjoner

Ingredienser

2 bokser tunfisk i olje
1 ½ dl TINE Lettrømme Økologisk
2 ss kapers
2 ss sitronsaft
½ stk rødløk (finhakket)
½ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. La oljen renne av tunfisken og bland med rømme, kapers, sitronsaft og finhakket løk. Smak til med pepper.
    2. La salaten stå kjølig en stund før servering. Da utvikles smaken bedre.
Tips!

Det smaker godt å blande inn sardiner i biter også.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat