
Lun pastasalat
Enkel•20 min min
Frisk og sommerlig middagssalat med pasta, nøtter, fetaost, tørket frukt og friske grønnsaker som du kan servere hele året.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pastasalat
-
250 gpasta (gjerne skruer)
-
150 ggrønne bønner
-
1 stkrødløk
-
1 stkrød paprika
-
12 stktørkede aprikoser
-
1 dlcashewnøtter (eller andre nøtter)
-
1 dlsalatblad
-
1 dlfrisk spinat
-
110 g
Dressing
-
3 dl
-
½ tssalt
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet, men la pastaen fremdeles være i kjelen slik at den holder seg god og varm.
-
2
Kok bønner. Rens og skjær løk i tynne skiver. Skjær paprika og aprikoser i grove strimler. Rist nøttene.
-
3
Bland salatblader sammen med bønner, løk, paprika, aprikoser, spinat og ristede nøtter. Legg salaten opp på fat og tilsett salatost.
Dressing
-
4
Bland rømme og salt og la den trekke litt før servering. Server dressingen og gjerne godt brød til salaten.