Kylling- og pastasalat

Kylling- og pastasalat

Kommentarer 3
  • Enkel
  • 15 min
Pasta og ruccolsalat passer perfekt en dag du har dårlig tid og har lyst på noe lett og raskt til middag eller lunsj.

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g ukokt pasta
300 g kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
4 stk tomater
½ stk slangeagurk
1 stk paprika
2 dl mais
2 dl ruccola
1 dl isbergsalat
1 beger TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ts pesto
4 skiver brød

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Avkjøl pastaen med kaldt vann straks den er ferdig kokt.
    2. Stek kylling i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt.
    3. Skjær tomat i båter, agurk i terninger og paprika i strimler. Bland dette sammen med mais, ruccola og isbergsalat til en salat.
    4. Bland sammen Crème Fraîche og pesto til en dressing og server ved siden av salaten. Brød er også godt til.
Tips!

Hvis du ønsker litt variasjon, kan du tilsette litt sprøstekt bacon. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Maria

    2 år siden
    Du krydder ikkje pasta??

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Maria, Det er bare å krydre pastaen etter eget ønske og smak :) Det er mange krydder som passer godt i en kylling- og pastasalat.

      Kommenter  (0)


  • Wenche Nielsen

    5 år siden
    Her får du tre ønsker oppfylt på en gang, den er enkel og morsom å lage, den får et fargerikt og flott utseende og har en god smaksammensetning. I tillegg er den fin som middag en sommerdag.

    Kommenter  (60)


Det er mye kjærlighet i god mat