Kylling- og pastasalat

Kylling- og pastasalat

7
  • Enkel
  • 15 min
Pasta og ruccolsalat passer perfekt en dag du har dårlig tid og har lyst på noe lett og raskt til middag eller lunsj.

Ingredienser

150 g ukokt pasta
300 g kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
4 stk tomater
½ stk slangeagurk
1 stk paprika
2 dl mais
2 dl ruccola
1 dl isbergsalat
1 beger TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ts pesto
4 skiver brød

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Avkjøl pastaen med kaldt vann straks den er ferdig kokt.
    2. Stek kylling i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt.
    3. Skjær tomat i båter, agurk i terninger og paprika i strimler. Bland dette sammen med mais, ruccola og isbergsalat til en salat.
    4. Bland sammen Crème Fraîche og pesto til en dressing og server ved siden av salaten. Brød er også godt til.
Tips

Hvis du ønsker litt variasjon, kan du tilsette litt sprøstekt bacon. 

Kommentarer

  • Geir Ole Persen

    2 måneder siden
    Heisann Tine.no jeg lurte bare på hvordan man lager en pastasalat med kjøttdeig i steden for kylling. Jeg tenker at man ikke skal bruke pasta da. Men kompisen min her sier at det ikke blir en pastasalat uten pasta.

     (1)


Det er mye kjærlighet i god mat