Kyllingsalat med mangosalsa

Kyllingsalat med mangosalsa

0
65
Enkel20 min
Oppskrift på kyllingsalat og en frisk mangosalsa med Kesam® og sweet chilisaus.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    kyllingfileter
  • 1 ss
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 stk
    rød paprika
  • 2 stk
    vårløk
  • 1 stk
    avokado
  • ½ stk
    sitron , revet skall og saft av
  • 4 dl
    blandet salatblader

Mangosalsa:

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt. Strø på salt og pepper. Avkjøl filetene litt før du skjærer dem i strimler.

  2. 2

    Rens og skjær paprika i strimler, hakk vårløk. Del avocado i to, ta ut steinen og del i biter. Ha det i en bolle og rør i salt og skall og saft av sitron. Bland paprika. vårløk, avokado og salatblader sammen og legg til slutt i kyllingbitene.

Mangosalsa:

  1. 3

    Rens mango og skjær kjøttet fra steinen. Grovhakk og bland sammen med Kesam® og Sweet chilisaus. Server salsaen til kyllingsalaten og gjerne skiver med grovt brød ved siden av.

Tips

Du kan gjerne bytte ut Kesam® med Crème Fraîche Lett til mangosalaten.

Del denne oppskriften: