Skip to main content

Kyllingsalat med mangosalsa

Enkel
20min

Oppskrift på kyllingsalat og en frisk mangosalsa med Kesam® og sweet chilisaus.

4.1
(66)
Next ImageKyllingsalat med mangosalsa

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
kyllingfilet
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 stk
rød paprika
2 stk
vårløk
1 stk
avokado
0.5 stk
sitron, revet skall og saft av
4 dl
blandet salatblad

Mangosalsa:

1 stk
moden mango
0.5 dl
sweet chilisaus

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt. Strø på salt og pepper. Avkjøl filetene litt før du skjærer dem i strimler.

  2. Rens og skjær paprika i strimler, hakk vårløk. Del avocado i to, ta ut steinen og del i biter. Ha det i en bolle og rør i salt og skall og saft av sitron. Bland paprika. vårløk, avokado og salatblader sammen og legg til slutt i kyllingbitene.

Mangosalsa:

  1. Rens mango og skjær kjøttet fra steinen. Grovhakk og bland sammen med Kesam® og Sweet chilisaus. Server salsaen til kyllingsalaten og gjerne skiver med grovt brød ved siden av.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan gjerne bytte ut Kesam® med Crème Fraîche Lett til mangosalaten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter