Kyllingsalat med mangosalsa

Kyllingsalat med mangosalsa

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på kyllingsalat og en frisk mangosalsa med Kesam® og sweet chilisaus.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
½ ts salt
¼ ts pepper
1 stk rød paprika
2 stk vårløk
1 stk avokado
½ stk sitron , revet skall og saft av
4 dl blandet salatblader

Mangosalsa:

1 stk moden mango
2 dl Kesam® Original
½ dl sweet chilisaus

Slik gjør du det

    1. Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt. Strø på salt og pepper. Avkjøl filetene litt før du skjærer dem i strimler.
    2. Rens og skjær paprika i strimler, hakk vårløk. Del avocado i to, ta ut steinen og del i biter. Ha det i en bolle og rør i salt og skall og saft av sitron. Bland paprika. vårløk, avokado og salatblader sammen og legg til slutt i kyllingbitene.
  1. Mangosalsa:

    1. Rens mango og skjær kjøttet fra steinen. Grovhakk og bland sammen med Kesam® og Sweet chilisaus. Server salsaen til kyllingsalaten og gjerne skiver med grovt brød ved siden av.
Tips!

Du kan gjerne bytte ut Kesam® med Crème Fraîche Lett til mangosalaten.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat