
Kyllingsalat med mangosalsa
Enkel•20 min min
Oppskrift på kyllingsalat og en frisk mangosalsa med Kesam® og sweet chilisaus.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingfileter
-
1 ss
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 stkrød paprika
-
2 stkvårløk
-
1 stkavokado
-
½ stksitron , revet skall og saft av
-
4 dlblandet salatblader
Mangosalsa:
-
1 stkmoden mango
-
2 dl
-
½ dlsweet chilisaus
Slik gjør du det
-
1
Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt. Strø på salt og pepper. Avkjøl filetene litt før du skjærer dem i strimler.
-
2
Rens og skjær paprika i strimler, hakk vårløk. Del avocado i to, ta ut steinen og del i biter. Ha det i en bolle og rør i salt og skall og saft av sitron. Bland paprika. vårløk, avokado og salatblader sammen og legg til slutt i kyllingbitene.
Mangosalsa:
-
3
Rens mango og skjær kjøttet fra steinen. Grovhakk og bland sammen med Kesam® og Sweet chilisaus. Server salsaen til kyllingsalaten og gjerne skiver med grovt brød ved siden av.