
Kyllingsalat med mangosalsa
Oppskrift på kyllingsalat og en frisk mangosalsa med Kesam® og sweet chilisaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt. Strø på salt og pepper. Avkjøl filetene litt før du skjærer dem i strimler.
- 2
Rens og skjær paprika i strimler, hakk vårløk. Del avocado i to, ta ut steinen og del i biter. Ha det i en bolle og rør i salt og skall og saft av sitron. Bland paprika. vårløk, avokado og salatblader sammen og legg til slutt i kyllingbitene.
Mangosalsa:
- 3
Rens mango og skjær kjøttet fra steinen. Grovhakk og bland sammen med Kesam® og Sweet chilisaus. Server salsaen til kyllingsalaten og gjerne skiver med grovt brød ved siden av.
Tips
Du kan gjerne bytte ut Kesam® med Crème Fraîche Lett til mangosalaten.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



