Oppskrift på kyllingsalat og en frisk mangosalsa med Kesam® og sweet chilisaus.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
4 stykk kyllingfilet
1 ss TINE® Meierismør
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
1 stykk rød paprika
2 stykk vårløk
1 stykk avokado
0.5 stykk sitron, , revet skall og saft av
4 dl blandet salatblad
Mangosalsa:
1 stykk moden mango
2 dl Kesam® Naturell Laktosefri
0.5 dl sweet chilisaus
Slik gjør du
1
Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt. Strø på salt og pepper. Avkjøl filetene litt før du skjærer dem i strimler.
2
Rens og skjær paprika i strimler, hakk vårløk. Del avocado i to, ta ut steinen og del i biter. Ha det i en bolle og rør i salt og skall og saft av sitron. Bland paprika. vårløk, avokado og salatblader sammen og legg til slutt i kyllingbitene.
Mangosalsa:
1
Rens mango og skjær kjøttet fra steinen. Grovhakk og bland sammen med Kesam® og Sweet chilisaus. Server salsaen til kyllingsalaten og gjerne skiver med grovt brød ved siden av.
Tips
Du kan gjerne bytte ut Kesam® med Crème Fraîche Lett til mangosalaten.
Kyllingsalat med mangosalsa
Enkel
20min
Oppskrift på kyllingsalat og en frisk mangosalsa med Kesam® og sweet chilisaus.