Salat med poteter og kylling

Salat med poteter og kylling

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 30 min
En veldig god og enkel middagssalat som kan serveres både varm og kald. En herlig miks av knasende friske grønnsaker, kylling og poteter.

Ingredienser

Antall porsjoner

Salat

650 g poteter
200 g baconskiver
4 stk kyllingfileter
1 bunt reddik
3 stk vårløk
1 boks artisjokk

Aiolidressing

3 dl Kesam® Original
3 stk finhakket hvitløksfedd
1 ts lys fransk sennep
1 ss olivenolje
¼ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok vaskede poteter i lettsaltet vann. Stek baconskiver sprø og gylne i varm panne. Avkjøl de stekte baconskivene på håndkledepapir.
    2. Skjær kyllingfileter i mindre biter og stek dem i baconpannen ved middels varme i 6 - 7 minutter.
    3. Rens reddiker og vårløk og skjær dem i mindre biter. Hell vannet fra artisjokkene og skjær dem i fire. Skjær poteter i mindre biter og legg dem i pannen med det ferdigstekte kyllingkjøttet.
    4. Vend reddiker, vårløk og artisjokker i pannen med kylling og poteter. Dryss over ristet bacon.
  1. Aiolidressing

    1. Bland Kesam med finhakket hvitløk, sennep, olje, salt og pepper. La dressingen trekke litt før servering. Smak den godt til med salt og pepper og server ved siden av salaten.
Tips!

En salat kan også være super turmat året rundt. Det er da lurt å pakke dressingen ved siden av i egen beholder.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Wenche Nielsen

    6 år siden
    Denne er bare helt utrolig god. Det blir ikke lenge før den står på bordet igjen. Noe vi gleder oss til.

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat