Skip to main content

Salat med poteter og kylling

Enkel
30min

En veldig god og enkel middagssalat som kan serveres både varm og kald. En herlig miks av knasende friske grønnsaker, kylling og poteter.

3.5
(17)
Next ImageSalat med poteter og kylling

Ingredienser

Antall porsjoner

Salat

650 g
potet
200 g
baconskive
4 stk
kyllingfilet
1 bunt
reddik
3 stk
vårløk
1 boks
artisjokk

Aiolidressing

3 stk
finhakket hvitløksfedd
1 ts
lys fransk sennep
1 ss
olivenolje
0.25 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Kok vaskede poteter i lettsaltet vann. Stek baconskiver sprø og gylne i varm panne. Avkjøl de stekte baconskivene på håndkledepapir.

  2. Skjær kyllingfileter i mindre biter og stek dem i baconpannen ved middels varme i 6 - 7 minutter.

  3. Rens reddiker og vårløk og skjær dem i mindre biter. Hell vannet fra artisjokkene og skjær dem i fire. Skjær poteter i mindre biter og legg dem i pannen med det ferdigstekte kyllingkjøttet.

  4. Vend reddiker, vårløk og artisjokker i pannen med kylling og poteter. Dryss over ristet bacon.

Aiolidressing

  1. Bland Kesam med finhakket hvitløk, sennep, olje, salt og pepper. La dressingen trekke litt før servering. Smak den godt til med salt og pepper og server ved siden av salaten.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

En salat kan også være super turmat året rundt. Det er da lurt å pakke dressingen ved siden av i egen beholder.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter