Potetsalat med egg

Potetsalat med egg

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Frisk og smaksrik potetsalat som passer godt til grillmat og spekemat. I denne har vi valgt å putte erter og egg, samt chili i dressingen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat

10 stk små poteter
150 g fryste erter som er tint
½ stk finhakket rødløk
3 stk egg

Dressing

2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ss hakket frisk timian
2 ss hakket gressløk
1 ss søt chilisaus
1 stk hakket hvitløksfedd

Slik gjør du det

    1. Kok poteter møre, skrell de og avkjøl. Del poteter i biter og bland med tinte erter, finhakket rødløk og hardkokte egg skåret i båter.
  1. Dressing

    1. Rør sammen crème fraîche, timian, gressløk, chilisaus og hvitløk til dressing. Hell sausen over salaten før servering.
Tips!

Potetsalat er perfekt til å bruke opp potetrestene fra tidligere middager.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat