Potetsalat med egg

Potetsalat med egg

0
20
Enkel20 min
Frisk og smaksrik potetsalat som passer godt til grillmat og spekemat. I denne har vi valgt å putte erter og egg, samt chili i dressingen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat

  • 10 stk
    små poteter
  • 150 g
    fryste erter som er tint
  • ½ stk
    finhakket rødløk
  • 3 stk
    egg

Dressing

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok poteter møre, skrell de og avkjøl. Del poteter i biter og bland med tinte erter, finhakket rødløk og hardkokte egg skåret i båter.

Dressing

  1. 2

    Rør sammen crème fraîche, timian, gressløk, chilisaus og hvitløk til dressing. Hell sausen over salaten før servering.

Tips

Potetsalat er perfekt til å bruke opp potetrestene fra tidligere middager.

Del denne oppskriften: