Potetsalat med egg

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Frisk og smaksrik potetsalat som passer godt til grillmat og spekemat. I denne har vi valgt å putte erter og egg, samt chili i dressingen.

Antall porsjoner

Ingredienser

Potetsalat

10 stksmå poteter
150 gfryste erter som er tint
½ stkfinhakket rødløk
3 stkegg

Dressing

2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 sshakket frisk timian
2 sshakket gressløk
1 sssøt chilisaus
1 stkhakket hvitløksfedd

Slik gjør du det

  • Potetsalat

    1. Kok poteter møre, skrell de og avkjøl. Del poteter i biter og bland med tinte erter, finhakket rødløk og hardkokte egg skåret i båter.
  • Dressing

    1. Rør sammen crème fraîche, timian, gressløk, chilisaus og hvitløk til dressing. Hell sausen over salaten før servering.

Tips:

Potetsalat er perfekt til å bruke opp potetrestene fra tidligere middager.

Kommentarer