Skip to main content

Potetsalat med egg

Enkel
20min

Frisk og smaksrik potetsalat som passer godt til grillmat og spekemat. I denne har vi valgt å putte erter og egg, samt chili i dressingen.

3.3
(20)
Next ImagePotetsalat med egg

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat

10 stk
små potet
150 g
fryste erter som er tint
0.5 stk
finhakket rødløk
3 stk
egg

Dressing

1 ss
hakket frisk timian
2 ss
hakket gressløk
1 ss
søt chilisaus
1 stk
hakket hvitløksfedd

Fremgangsmåte

  1. Kok poteter møre, skrell de og avkjøl. Del poteter i biter og bland med tinte erter, finhakket rødløk og hardkokte egg skåret i båter.

Dressing

  1. Rør sammen crème fraîche, timian, gressløk, chilisaus og hvitløk til dressing. Hell sausen over salaten før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Potetsalat er perfekt til å bruke opp potetrestene fra tidligere middager.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter