Potetsalat med egg
Enkel
20min
Frisk og smaksrik potetsalat som passer godt til grillmat og spekemat. I denne har vi valgt å putte erter og egg, samt chili i dressingen.
3.3
(20)

Ingredienser
Porsjoner
Potetsalat
10 stk
små potet
150 g
fryste erter som er tint
½ stk
finhakket rødløk
3 stk
egg
Dressing
1 ss
hakket frisk timian
2 ss
hakket gressløk
1 ss
søt chilisaus
1 stk
hakket hvitløksfedd
Slik gjør du
- 1
Kok poteter møre, skrell de og avkjøl. Del poteter i biter og bland med tinte erter, finhakket rødløk og hardkokte egg skåret i båter.
Dressing
- 2
Rør sammen crème fraîche, timian, gressløk, chilisaus og hvitløk til dressing. Hell sausen over salaten før servering.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Potetsalat er perfekt til å bruke opp potetrestene fra tidligere middager.