Potetsalat med egg
Frisk og smaksrik potetsalat som passer godt til grillmat og spekemat. I denne har vi valgt å putte erter og egg, samt chili i dressingen.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
Potetsalat
- 10 stykk små potet
- 150 g fryste erter, som er tint
- 0.5 stykk finhakket rødløk
- 3 stykk egg
Dressing
- 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 1 ss hakket frisk timian
- 2 ss hakket gressløk
- 1 ss søt chilisaus
- 1 stykk hakket hvitløksfedd
Slik gjør du
1
Kok poteter møre, skrell de og avkjøl. Del poteter i biter og bland med tinte erter, finhakket rødløk og hardkokte egg skåret i båter.
Dressing
1
Rør sammen crème fraîche, timian, gressløk, chilisaus og hvitløk til dressing. Hell sausen over salaten før servering.
TipsPotetsalat er perfekt til å bruke opp potetrestene fra tidligere middager.