Potetsalat med egg
Enkel•20 min min
Frisk og smaksrik potetsalat som passer godt til grillmat og spekemat. I denne har vi valgt å putte erter og egg, samt chili i dressingen.
Ingredienser
Antall porsjoner
Potetsalat
-
10 stksmå poteter
-
150 gfryste erter som er tint
-
½ stkfinhakket rødløk
-
3 stkegg
Dressing
-
2 dl
-
1 sshakket frisk timian
-
2 sshakket gressløk
-
1 sssøt chilisaus
-
1 stkhakket hvitløksfedd
Slik gjør du det
-
1
Kok poteter møre, skrell de og avkjøl. Del poteter i biter og bland med tinte erter, finhakket rødløk og hardkokte egg skåret i båter.
Dressing
-
2
Rør sammen crème fraîche, timian, gressløk, chilisaus og hvitløk til dressing. Hell sausen over salaten før servering.